کد خبر 737596
۱۴۰۵/۰۸/۰۴ ۱۱:۳۸

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای: افزایش جدید تعرفه‌های اینترنت پاسخگو نیست!

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای: افزایش اخیر در تعرفه‌های اینترنت کافی نیست!
ساعت 24 - رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، با اشاره به استمرار مشکلات زیرساختی، افزایش اخیر تعرفه‌های اینترنت را کافی ندانست.

بر اساس نظر وی، اگرچه تصمیم به افزایش نرخ‌ها به‌عنوان یک گام مثبت تلقی می‌شود، اما این گام هنوز به‌اندازه‌ای کوچک است که نمی‌تواند نیازهای عملیاتی و مالی عمده اپراتورها و فعالان این عرصه را به‌طور کامل برطرف کند. در عین حال، صنعت ارتباطات و شبکه اینترنت کشور با چالش‌های زیرساختی متعددی مواجه است که به گفته حکیم‌جوادی، همچنان پابرجا مانده و تنها با تغییرات ناگهانی و جزئی در تعرفه‌ها قابل حل نمی‌باشد.

این مقام مسئول در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به مذاکرات و درخواست‌های قبلی اپراتورها، توضیح داد که درخواست قبلی فعالان این حوزه در زمینه دوبرابر شدن تعرفه‌ها، به معنای افزایش ۱۰۰ درصدی نرخ‌های اینترنت و خدمات مرتبط، واقع‌بینانه‌تر به نظر می‌رسید.

او به‌عنوان رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور معتقد است که این افزایش به‌دلیل توانایی در تأمین استانداردهای پایدار و قابل قبول برای نگهداری شبکه ارتباطی، گزینه‌ای مناسب‌تر برای این صنعت به‌شمار می‌رفت و بنابراین، برآورده شدن همان درخواست می‌توانست از بسیاری از مشکلات زیرساختی و کاهش کیفیت خدمات پیشگیری کند.

افزایش قیمت اینترنت

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.