کد خبر 737770
۱۴۰۵/۰۸/۰۴ ۱۴:۰۹

تهران عنوان قهرمانی مسابقات نجات‌غریق ملی را تصاحب کرد؛ خراسان رضوی در جایگاه دوم قرار گرفت

تهران قهرمان مسابقات نجات‌غریق کشور شد؛ خراسان رضوی نایب‌قهرمان
ساعت 24 - مسابقات قهرمانی کشور در رشته نجات‌غریق مردان به منظور گرامیداشت هفته تربیت بدنی و جام فرشتگان میناب، در شهر یزد برگزار گردید.
باشگاه خبرنگاران جوان- مسابقات قهرمانی کشور در رشته نجات‌غریق برای آقایان، به مناسبت هفته تربیت بدنی و جام فرشتگان میناب، در استان یزد برگزار گردید و با معرفی تیم‌های برتر به پایان رسید. در این رقابت‌ها، در نتیجه نهایی و پس از بررسی امتیازهای کسب شده توسط تیم‌ها، تیم تهران موفق به کسب عنوان قهرمانی و قرارگیری در جایگاه اول شد. تیم خراسان رضوی دوم شده و مقام سوم نیز به تیم فارس تعلق گرفت.
مراسم اختتامیه این مسابقات با حضور مهدی حیدری (رئیس فدراسیون نجات‌غریق و غواصی) و احمد هاشمی (مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد) به همراه سرپرستان تیم‌های استانی برگزار شد. در این مراسم، از تلاش و کوشش ورزشکاران، مربیان، داوران و عوامل اجرایی قدردانی به عمل آمد و از تیم‌های برتر این دوره از مسابقات تجلیل شد.
برگزاری این رقابت‌ها به مناسبت هفته تربیت بدنی، فرصت مناسبی برای تقویت روحیه رقابت‌های ورزشی، ارزیابی مهارت‌های فنی و آمادگی جسمانی ورزشکاران از استان‌های مختلف و همچنین ارتقاء سطح رشته نجات‌غریق در کشور فراهم آورد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.