کد خبر 737897
۱۴۰۵/۰۸/۰۴ ۱۶:۱۱

فرزند شهید لاریجانی: والده ما بسیاری از مسئولیت‌های مرد خانواده بود به دوش کشید/ انگار وظیفه خود می‌دانستند مسئولیت‌ها را فراتر از عرف انجام دهند

فرزند شهید لاریجانی: والده ما بسیاری از مسئولیت‌های مرد خانواده بود به دوش کشید/ انگار وظیفه خود می‌دانستند مسئولیت‌ها را فراتر از عرف انجام دهند
ساعت 24 - فرزند شهید علی لاریجانی گفت: والده ما بسیاری از مسئولیت‌هایی را که بر عهده مرد خانواده بود، بر دوش کشید؛ آن هم نه برای یادآوری. انگار وظیفه خود می‌دانستند این مسئولیت‌ها را بسیار فراتر از آنچه عرف است، انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام محمدرضا لاریجانی، فرزند شهید علی لاریجانی، در مراسم گرامیداشت شهید لاریجانی گفت: وظیفه می‌دانم از برادر شهیدم در این مجلس یاد کنم؛ به خاطر ویژگی‌های اخلاقی و همتی که داشت، ایشان خیلی زود در کار خود به شکوفایی رسید. در نقطه‌ای که اوج دلبستگی یک جوان به دنیاست؛ یعنی زمانی که تلاش کرده، زحمت کشیده و به موفقیت‌های بزرگ علنی و اجتماعی رسیده است، به یکباره با این موضوع مواجه می‌شویم که تشخیص می‌دهد مسیر درست این است که در راه دفاع از اسلام و کشور، به همه این دستاوردها پشت پا بزند.

بنابر روایت ایلنا، وی در ادامه اظهار کرد: ایشان آگاهانه این مسیر را انتخاب کرد و ما روایتگر زندگی چنین جوانی هستیم. حیفم آمد که در این جلسه یادی از ایشان نشود. همان‌طور که باید به نقش شهید لاریجانی پرداخت و همان‌طور که همه عزیزان اشاره کردند، لازم می‌دانم به نقش همسر ایشان و والده ما نیز بپردازیم. از دوران کودکی و از زمانی که به یاد دارم، آقای دکتر در ذهن ما انسانی بزرگ و متمایز بود. این انگاره ذهنی جز به خاطر نوع تعاملات والده ما در زندگی شکل نگرفته بود.

فرزند شهید لاریجانی در ادامه تصریح کرد: والده ما بسیاری از مسئولیت‌هایی را که بر عهده مرد خانواده بود، بر دوش کشید؛ آن هم نه برای یادآوری. انگار وظیفه خود می‌دانستند این مسئولیت‌ها را بسیار فراتر از آنچه عرف است، انجام دهند. این سبک عملی به ما نشان می‌داد که با شخصیتی متفاوت مواجه هستیم.

وی تأکید کرد: ایشان همیشه می‌گفتند ما خودمان با هم مسائل را حل می‌کنیم و نگذارید ذهن پدر از کارش منحرف شود. وقتی مردی به چنین جایگاهی می‌رسد، نباید از نقش یار وفادار او غافل شویم.

۲۹۲۱۸

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.