کد خبر 737904
۱۴۰۵/۰۸/۰۴ ۱۶:۱۴

کاهش قابل توجه ترافیک اینترنت ایران در هفته اخیر به میزان ۶۰ درصد

ترافیک اینترنت ایران در هفت روز گذشته حدود ۶۰ درصد کاهش یافت
ساعت 24 - بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط رادار «کلادفلر»، شاهد افت چشمگیر ترافیک اینترنت در ایران در روزهای اخیر هستیم؛ به‌گونه‌ای که ترافیک ثبت‌شده در ساعات اوج مصرف روز گذشته، تقریباً ۵۹ درصد کمتر از بالاترین مقدار هفتگی بوده است.

براساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و اطلاعات ارائه‌شده توسط دیجیاتو، از میانه‌های مهرماه، ترافیک اینترنت در ایران به سمت یک کاهش مستمر حرکت کرده و تاکنون دلیل این افت مشخص نشده است. همچنین، مقامات وزارت ارتباطات نیز اطلاعاتی درباره این موضوع در اختیار قرار نداده‌اند.

بر اساس این آمار، اوج ترافیک مصرفی در هفته گذشته در تاریخ ۲۷ مهر مشاهده شده، ولی ترافیک در ساعت اوج مصرف روز گذشته به حدود ۴۱ درصد آن رسیده است. علاوه بر این، قله مصرف در تاریخ ۳ آبان تنها ۳۲ درصد از اوج ماهانه ثبت‌شده در ۸ مهر ماه را تشکیل داده است.

این اطلاعات تنها بیانگر میزان ترافیک عبوری از شبکه کلادفلر هستند و نماینده‌ی کل حجم ترافیک اینترنت در کشور نیستند. با این وجود، داده‌های این شبکه می‌توانند نمایانگر روند کلی استفاده از اینترنت و احتمال پایین آمدن کیفیت یا دسترسی باشند.

۲۲۷۲۲۷

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.