شکست تراکتور و درخشش یک گل خاص در هزاع بنزاید!
طبق گزارش ورزش سه، نشریه اماراتی البیان به تحلیل مسابقه میان تیمهای العین و تراکتور پرداخت و اعلام کرد: نماینده فوتبال امارات در تاریخ دوشنبه شب، در ورزشگاه هزاع بن زاید موفق شد با نتیجه ۲ بر یک بر حریف ایرانی خود غلبه کند. این دیدار در هفته سوم از مرحله لیگ نخبگان آسیا برگزار شد و رامی ربیعه و حسین رحیمی، به ترتیب در دقایق ۲۲ و ۶۹ گلهای العین را به ثمر رساندند. در همین حال، هالیلوویچ در دقیقه ۵۵ موفق به زدن تکگل تراکتور شد. به نقل از البیان، العین با این پیروزی، سومین پیروزی پیاپی خود را کسب کرد و با ۹ امتیاز، جایگاه خود را در صدر جدول منطقه غرب تثبیت نمود.
البیان در ادامه به تحلیل نیمه اول این دیدار پرداخت و نوشت که العین از لحظات ابتدایی بر بازی تسلط یافت و با حملات مکرر به دنبال به ثمر رساندن گل زودهنگام بود. تیم میزبان در ۱۵ دقیقه ابتدایی چندین فرصت گلزنی خلق کرد که ضربه قدرتمند جورجیوس جیاکوماکیس، مهمترین آنها بود؛ شوتی که توسط دروازهبان تراکتور مهار و به کرنر فرستاده شد اما ثمری برای العین نداشت. سپس، رامی ربیعه، مدافع مصری العین، با شوتی دقیق از خارج محوطه جریمه دروازه تراکتور را باز کرد و میزبان را جلو انداخت. طبق گزارش روزنامه، پس از به ثمر رسیدن گل اول، العین به حملات متنوع خود ادامه داد و چندین بار دروازه حریف را تهدید کرد. اما تراکتور بیشتر بر ضدحملات خود متکی بود و نتوانست خطری جدی برای دروازه خالد عیسی ایجاد کند و اینگونه بود که نیمه اول با برتری تیم العین به پایان رسید.
در ادامه گزارش، البیان به وقایع نیمه دوم اشاره کرد و نوشت تراکتور با روحیهای هجومیتر به میدان آمد و در دقیقه ۵۵ توانست گل تساوی را به ثمر برساند. هالیلوویچ با ضربهای غیرمنتظره دروازهبان العین را غافلگیر کرد و گل را به شبکه دروازه رساند تا بازی به تساوی کشیده شود. پس از این لحظه، العین به افزایش فشار حملات خود پرداخته و موقعیتهای متعددی خلق کرد تا اینکه حسین رحیمی با استفاده از ارسال یحیی بن خالق، گل دوم میزبان را به ثمر رسانده و مرة دیگر العین را پیش انداخت.

در نهایت، در بخش پایانی گزارش البیان آمده است که پس از به ثمر رساندن گل دوم، روحیه بازیکنان العین تقویت شد و تیم به تسلط بر حاکمیت بازی ادامه داد. نماینده امارات چندین بار به محوطه جریمه تراکتور نفوذ کرده و شانسهایی برای افزایش اختلاف گل ایجاد کرد، اما از این فرصتها به درستی استفاده نکرد. در دقایق پایانی، تراکتور تلاشهای خود را برای رسیدن به گل تساوی بیشتر کرد، اما العین موفق شد برتری خود را حفظ کند و در نهایت با نتیجه ۲ بر یک پیروز میدان گردد.