کد خبر 738911
۱۴۰۵/۰۸/۰۵ ۱۵:۵۳

«سرخ و سیاه» در جشنواره بین‌المللی فیلم ژنو

«سرخ و سیاه» در فستیوال بین‌المللی فیلم ژنو
ساعت 24 - فیلم «سرخ و سیاه» ساخته آیدا پناهنده به فستیوال بین‌المللی فیلم ژنو راه پیدا کرد.

سریال «سرخ و سیاه» که به کارگردانی آیدا پناهنده ساخته شده است، پس از آنکه در بخش مسابقه جشنواره بین‌المللی سریال کن (Canneseries) به نمایش درآمد، حالا در بخش آثار برتر (Highlights) جشنواره بین‌المللی فیلم ژنو (GIFF) ۲۰۲۶ به نمایش گذاشته خواهد شد.

فستیوال بین‌المللی فیلم ژنو که از سال ۱۹۹۵ فعالیت خود را آغاز کرده، یکی از نخستین رویدادهای جهانی است که تلویزیون را در برنامه‌های خود لحاظ کرده و امروزه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پلتفرم‌ها برای معرفی سریال‌های جدید در سوئیس شناخته شده است.

حضور سریال‌ها در این جشنواره فرصتی تکرارنشدنی برای دیده شدن در یک محیط تخصصی و معتبر بین‌المللی فراهم می‌آورد.

بخش Highlights جشنواره امسال در ژنو، آثار برجسته‌ای چون «Look Back» به کارگردانی کوره‌ئدا هیروکازو (فیلمساز ژاپنی برنده نخل طلا) و «California Avenue» اثر هیو بلیک (سریال تازه BBC با بازی هلنا بونهام کارتر و بیل نای) و دیگر آثار تحسین‌شده جهانی را به نمایش می‌گذارد.

«سرخ و سیاه» در این بخش در روز اول نوامبر به نمایش درمی‌آید.

این درام تاریخی که با همکاری ارسلان امیری و آیدا پناهنده نوشته شده و به تهیه‌کنندگی محمد یمینی و محسن خباز، از تولیدات فیلیمو و با همکاری خانه تولید اثر به وجود آمده است.

این سریال در حال حاضر همچنین از طریق شبکه نمایش خانگی در ایران در دسترس بینندگان قرار دارد.

در خلاصه داستان این مجموعه آمده است که: یک عشق نابهنگام، سرنوشت دو نسل از یک خانواده فرشباف را برای همیشه دستخوش تغییر می‌کند.

بازیگران اصلی این سریال شامل پارسا پیروزفر، علی شادمان و پردیس پورعابدینی می‌شوند.

پوستر

منبع : ايسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.