کد خبر 739056
۱۴۰۵/۰۸/۰۵ ۱۸:۴۰

اخبار خوشایند ایرائولا برای طرفداران لیورپول

خبر خوشحال‌کننده ایرائولا برای لیورپولی‌ها
ساعت 24 - آندونی ایرائولا، مدیر فنی لیورپول، قبل از مسابقه مهم روز آینده در جام اتحادیه مقابل چلسی، به توضیح آخرین وضعیت بازیکنان آسیب‌دیده تیم خود پرداخت.

بر اساس گزارش "ورزش سه"، این رقابت در شرایطی برپا می‌شود که لیورپول، میزبانی ژابی آلونسو، ستاره سابق خط میانی خود را بر عهده دارد؛ او که تابستان امسال هدایت تیم آبی‌پوشان لندن را پذیرفته است.

هر دو مربی در نظر دارند با توجه به فشردگی تقویم مسابقات، از ترکیب چرخشی بازیکنان در این دیدار بهره ببرند؛ لیورپول در چهار تورنمنت مختلف به میدان می‌رود و چلسی در سه رقابت تلاش لازم را انجام می‌دهد.

2554497

ایرائولا، مربی ۴۳ ساله، پیش از شروع مسابقه، خبرهای خوشی درباره فلوریان ویرتز منتشر کرد؛ زیرا این ملی‌پوش آلمانی به دلیل مصدومیت در پیروزی ۲ بر صفر هفته گذشته لیگی مقابل برایتون دچار ناراحتی شده بود. اما وضعیت دومینیک سوبوسلای و ویکتور مونیوز چندان مثبتی به نظر نمی‌رسد.

در این زمینه، سرمربی لیورپول ابراز داشت: «ما باید تا عصر روز تمرین منتظر بمانیم. درباره فلوریان به‌عنوان بازیکنی که می‌توانیم به او امیدوار باشیم، خوشبین هستم که امکان بازی‌اش وجود داشته باشد. اما درباره وضعیت دومینیک و ویکتور، از نظر من اطمینان ندارم. نمی‌خواهم بگویم که غیرممکن است، اما بر این باورم که شرایط برای آن‌ها به مراتب سخت‌تر از فلوریان خواهد بود.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.