کد خبر 739295
۱۴۰۵/۰۸/۰۶ ۰۰:۴۱

شمیرانی: برنامه تعویض هزار بخاری در نظرآباد به اجرا درمی‌آید

شمیرانی: طرح تعویض هزار بخاری در نظرآباد اجرا می‌شود
ساعت 24 - نظرآباد _ فرماندار نظرآباد اعلام کرد که طرح تعویض رایگان مشعل‌های موتورخانه در مدارس و ادارات، و همچنین اجرای طرح تعویض هزار بخاری در مرحله اول، با هدف بهینه‌سازی مصرف گاز در دست اقدام است.

بر اساس گزارش خبرگزاری مهر، قدرت‌الله شمیرانی در یک جلسه تخصصی با محوریت مدیریت بهینه مصرف انرژی در شهرستان نظرآباد، به اهمیت مدیریت هوشمند مصرف گاز اشاره کرد و بیان داشت: مدیریت در این حوزه باید به فراتر از مرحله توصیه و اطلاع‌رسانی رفته و به یک برنامه عملیاتی، هدفمند و قابل اندازه‌گیری در بخش‌های مختلف تبدیل گردد.

وی همچنین بر اهمیت پایداری در تولید در فصل‌های سرد تأکید کرد و گفت: واحدهای صنعتی، گلخانه‌ها و دیگر بخش‌های تولیدی شهرستان نقش کلیدی در ایجاد اشتغال و تقویت اقتصاد محلی ایفا می‌کنند؛ به همین دلیل، ضرورت دارد که مدیریت مصرف انرژی به‌گونه‌ای انجام شود که فعالیت‌های تولیدی ادامه یابد و از هدررفت گاز جلوگیری به عمل آید.

فرماندار نظرآباد علاوه بر این، بر هم‌آهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، شناسایی ظرفیت‌های صرفه‌جویی و پیگیری مستمر مصوبات تأکید کرد.

در این نشست، اجرای تعویض رایگان مشعل موتورخانه‌های مدارس و ادارات شهرستان و نیز پیاده‌سازی طرح تعویض هزار دستگاه بخاری در فاز نخست به‌منظور افزایش راندمان تجهیزات گرمایشی، کاهش اتلاف انرژی و بهبود ایمنی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نشست تخصصی مدیریت مصرف انرژی شهرستان نظرآباد با حضور معاون اداره‌کل گاز استان البرز، رؤسای ادارات مرتبط، فعالان بخش تولید و گلخانه‌داران برگزار گردید و در آن، راهکارهای بهینه‌سازی در مصرف گاز و تأمین پایدار انرژی در فصول سرد سال مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.