کد خبر 739362
۱۴۰۵/۰۸/۰۶ ۰۶:۳۰

آیا آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش در سال آینده برگزار خواهد شد؟/ کاهش آمار دانش‌آموزان در دهه‌های آینده

آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش سال آینده برگزار می‌شود؟/ کاهش جمعیت دانش آموزان طی دهه آتی
ساعت 24 - رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر کاهش تعداد دانش‌آموزان در کشور، اعلام کرد: تصمیم‌گیری در مورد برگزاری آزمون استخدامی در سال آینده نیازمند بررسی دقیق وضعیت موجود است؛ زیرا با توجه به شرایط کنونی و سامان‌دهی مدارس، به نظر نمی‌رسد با بحران جدی در تأمین نیروی انسانی مواجه شویم. هرچند که هنوز در برخی حوزه‌ها کمبود نیرو محسوس است.

علی باقرزاده در گفتگو با ایسنا، در خصوص برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در سال آینده و احتمال کمبود معلم اظهار داشت: برای سال آینده نیاز به انجام یک تحلیل دقیق داریم؛ زیرا وضعیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش نسبت به شرایط فعلی تغییرچندانی نخواهد داشت.

کاهش ۱۰ میلیون نفری جمعیت دانش‌آموزی کشور در دهه آینده

وی به کاهش پیوسته جمعیت دانش‌آموزی در کشور اشاره کرده و افزود: در طول ۱۰ سال آتی، تعداد دانش‌آموزان در مدارس دولتی تا حدود ۱۰ میلیون نفر کاهش خواهد یافت و جمعیت کل دانش‌آموزان به نزدیک ۱۴ میلیون نفر خواهد رسید.

رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با وجود این کاهش در تعداد دانش‌آموزان، تعداد کلاس‌ها و مدارس تا سال آینده چندان تغییر نخواهد کرد؛ بر این اساس، اگر سازماندهی نیروی انسانی در سال جاری به درستی انجام شود و وضعیت موجود ثابت بماند، انتظار داریم سال آینده با مشکلات جدی در زمینه نیروی انسانی رو به رو نشویم.

نیاز آموزش و پرورش به جذب نیرو در بخش‌های تخصصی

باقرزاده بر این نکته تأکید کرد که همچنان بخشی از نیازهای نیروی انسانی در مدارس برآورده نشده است، و گفت: واقعیت این است که تمامی نیازهای مرتبط با عوامل اجرایی مدارس را پوشش نداده‌ایم؛ برای مثال در زمینه مراقبان سلامت و مشاوران مدارس، هنوز به شاخص‌های مطلوب نرسیده‌ایم.

او به نیاز آموزش و پرورش برای جذب نیرو در بخش‌های تخصصی اشاره کرده و افزود: در هنرستان‌ها نیز به نیروهای مکمل نظیر استادکار، انباردار و هنرآموز دوم نیاز داریم؛ این افراد نقش حیاتی در بهبود کیفیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ایفا می‌کنند. ما در این خصوص نیازها و دلایل خود را برای جذب نیرو به سازمان اداری و استخدامی ارائه خواهیم کرد.

مجوز وزارت آموزش و پرورش برای جذب سه هزار دانشجوی مهارت‌آموز

رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در خصوص برنامه جذب دانشجویان مهارت‌آموز برای تأمین نیروی هنرآموز هنرستان‌ها گفت: سال گذشته، بر اساس پیش‌بینی‌های قانون برنامه هفتم، مجوز جذب سه هزار دانشجوی مهارت‌آموز را دریافت کردیم که تمامی این افراد به هنرستان‌ها اختصاص یافته‌اند. در سال جاری نیز مجوز جذب سه هزار نفر دیگر دریافت کرده‌ایم که دو هزار نفر از آن‌ها به هنرستان‌ها مربوط می‌شود.

باقرزاده با بیان این نکته که در دو سال گذشته نزدیک به پنج هزار نیروی هنرآموز در رشته‌های مهندسی در حال آماده‌شدن هستند، تصریح کرد: این افراد پس از سپری کردن مراحل مربوطه، به هنرستان‌ها منتقل خواهند شد و بخشی از کمبود نیروی انسانی این مراکز را تأمین خواهند کرد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.