کد خبر 739594
۱۴۰۵/۰۸/۰۶ ۱۱:۳۲

تحریم ملایم بارسلونا به خاطر گفتگو با ستاره اتلتیکو!

جریمه مهربانانه بارسلونا برای مذاکره با ستاره اتلتیکو!
ساعت 24 - بارسلونا به دلیل شکایت اتلتیکو مادرید بابت برقراری تماس با خولیان آلوارس بدون ارسال اطلاعیه کتبی، با جریمه‌ای معادل ۶۰۲ یورو مواجه شد؛ تنبیهی که موجب بروز انتقادات نسبت به کارآمدی قوانین بازار نقل و انتقالات شده است.

به نقل از نشریه «موندو دپورتیوو»، باشگاه بارسلونا به خاطر شیوه‌ای که در مذاکره برای به خدمت گرفتن خولیان آلوارس در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی داشته، تنها متحمل جریمه‌ای به مبلغ ۶۰۲ یورو شده است. این جریمه به دنبال شکایت باشگاه اتلتیکو مادرید از این تیم کاتالانی تعیین شده است.

اتلتیکو مادرید ادعا کرده که بارسلونا بدون اینکه به طور کتبی به این باشگاه اطلاع دهد، اقدام به تماس با خولیان آلوارس، مهاجم ملی‌پوش آرژانتینی، کرده و به این ترتیب، قوانین مرتبط با مذاکره با بازیکنان تحت قرارداد را نقض کرده است.

فدراسیون فوتبال اسپانیا این جریمه را برای بارسلونا وضع کرده، اما گزارش‌ها نشان می‌دهد که فیفا تاکنون تصمیمی برای ورود به این پرونده اتخاذ نکرده است.

خولیان آلوارس در آگوست ۲۰۲۴ با قراردادی به ارزش حداکثر ۸۱.۵ میلیون پوند از منچسترسیتی به اتلتیکو مادرید پیوست. اعتبار قرارداد او با این باشگاه تا ژوئن ۲۰۳۰ خواهد بود. این مهاجم ۲۶ ساله پس از اینکه به طور علنی از آرزوی خود برای بازی در بارسلونا در تابستان آینده صحبت کرد، با واکنش منفی برخی از هواداران اتلتیکو مواجه شد. با این حال، آلوارس پس از گلزنی در بازی پیروزی‌آمیز اتلتیکو برابر دپورتیوو لاکرونیا در روز شنبه، از اظهارات قبلی خود عذرخواهی کرد و اذعان داشت که بیان آن نظرات اشتباه بوده است.

علی‌رغم این عذرخواهی، به نظر می‌رسد این اتفاقات به آسانی از خاطر هواداران اتلتیکو محو نخواهد شد؛ به‌ویژه اینکه گفته می‌شود آلوارس قصد دارد پابلو بارکرو، مدیر برنامه‌های رودری، را به عنوان مشاور حرفه‌ای خود انتخاب کند. بارکرو در انتقال رودری از منچسترسیتی به بارسلونا در تابستان امسال نقش بسزایی ایفا کرده است و انتظار می‌رود که او در تابستان آینده نیز تلاش مشابهی را برای جلب خولیان آلوارس به بارسلونا داشته باشد.

بیشتر بخوانید: بارسلونا در آستانه مجازات؛ تاوان حمله به ستاره رئال در ال‌کلاسیکو +ویدیو

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.