کد خبر 740684
۱۴۰۵/۰۸/۰۷ ۱۵:۲۹

هیچ تغییری در دستمزد هری کین ایجاد نخواهد شد؛ به یقین از برندگان توپ طلا، مایکل اولیسه خواهد بود

دستمزد هری کین تغییری نمی‌کند؛ مطمئنم اولیسه توپ طلا می‌برد
ساعت 24 - یان کریستیان دریسن، مدیر عامل باشگاه بایرن مونیخ، از تحولات مثبت در گفت‌وگوهای مربوط به تمدید قرارداد هری کین خبر داد و مایکل اولیسه را به عنوان یکی از نامزدهای بالقوه برای دریافت توپ طلا مورد اشاره قرار داد.

هری کین به دنبال انتخابش به‌عنوان بهترین بازیکن فوتبال جهان در سال ۲۰۲۶، در جریان برد ۶ بر یک بایرن مونیخ برابر ماگدبورگ در جام حذفی آلمان، به استراحت پرداخت و تمام ۹۰ دقیقه را روی نیمکت نشست. با این حال، آینده این مهاجم انگلیسی و موضوع تمدید قراردادش هنوز یکی از مباحث کلیدی در باشگاه بایرن مونیخ به شمار می‌آید.

یان کریستیان دریسن، مدیرعامل بایرن مونیخ، در پاسخ به این سوال که آیا انتخاب کین به‌عنوان بهترین بازیکن فوتبال جهان ممکن است هزینه تمدید قرارداد او را افزایش دهد، بیان کرد: «به نظر نمی‌رسد. ما در حال پایان دادن به جزئیات هستیم؛ همان‌طور که در روزهای گذشته نیز اشاره کردم.»

دریسن همچنین درباره زمان اعلام رسمی تمدید قرارداد این مهاجم انگلیسی گفت: «این فرایند چند روز دیگر به طول خواهد انجامید، چرا که وکلای ما نیاز دارند تا جزئیات نهایی را بررسی و به توافق برسند.»

مدیرعامل بایرن مونیخ در ادامه به آینده مایکل اولیسه اشاره کرد و این وینگر فرانسوی را یکی از کاندیداهای اصلی کسب توپ طلا در سال‌های آینده دانست.

دریسن درباره این موضوع افزود: «من به‌طور قاطع مطمئنم که مایکل در دوران حرفه‌ای خود کسب توپ طلا را تجربه خواهد کرد. البته این امر بستگی به عدم وقوع مصدومیت‌های جدی دارد، اما او در بایرن محیطی دارد که می‌تواند در آن استعدادهایش را به نمایش بگذارد. همچنین، او هم‌تیمی‌هایی دارد که می‌توانند به خوبی با او همکاری و هماهنگی داشته باشند.»

همچنین بخوانید: جدیدترین خبر درباره وضعیت کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

مایکل اولیسه

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.