کد خبر 740720
۱۴۰۵/۰۸/۰۷ ۱۶:۲۷

یزد در روند دستیابی به الگوی ملی برای پیشگیری از بیماری‌ها

یزد در مسیر تبدیل‌شدن به الگوی کشوری پیشگیری از بیماری‌ها
ساعت 24 - یزد (ایسنا) - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر توانایی‌های علمی و درمانی موجود در استان یزد در زمینه پیشگیری از بیماری‌ها، بر ضرورت تدوین اسناد سلامت جامع، بهبود شاخص‌های بهداشتی و گسترش خدمات تخصصی درمانی با استفاده از قابلیت‌های این استان تأکید ورزید.

در گردهمایی با اعضای هیات‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی یزد، دکتر محمدرضا ظفرقندی با اشاره به معیارهای مناسب سلامت در این استان، یزد را دارای توانمندی‌های لازم برای تبدیل به یک مدل کشوری در عرصه پیشگیری و مدیریت بیماری‌های غیرواگیر قلمداد نمود و بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق به منظور پیشگیری از بیماری‌ها تاکید کرد.

وی با بیان اینکه ۱۰ سند جامع سلامت به طور مشترک با همکاری استانداری و دیگر ذی‌نفعان تهیه شده است، به این نکته اشاره کرد که این اسناد، مسائل مختلفی مانند دیابت و فشار خون، سرطان‌ها، سوانح و حوادث، آلودگی هوا، سلامت روان، ایمنی غذا، استعمال دخانیات و فعالیت بدنی را در بر می‌گیرد و می‌تواند به برنامه‌ریزی منسجم‌تری برای بهبود سلامت در استان کمک کند.

وزیر بهداشت همچنین بر ضرورت تقویت خدمات تخصصی در حوزه سرطان در استان یزد تاکید نمود و به ظرفیت‌های موجود از سوی خیرین و بخش غیردولتی در گسترش زیرساخت‌های درمانی اشاره کرد.

به نقل از ایسنا و وبدا یزد، در روز پنجشنبه هفتم آبان، ظفرقندی ضمن تقدیر از تلاش‌های تیم درمانی پیوند کبد در استان، استفاده از تخصص‌های موجود برای گسترش این خدمات را امری ضروری ارزیابی کرد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.