تانک روس در آستانه کسب مدال
بر اساس گزارشی که توسط “ورزش سه” منتشر شده، عبدالرشید سعداللهیف، قهرمان بینظیر کشتی آزاد روسیه که به عنوان تانک شناخته میشود، در مرحله یکچهارم نهایی وزن ۹۷ کیلوگرم مسابقات جهانی که دیروز برگزار شد، مقابل کایل اسنایدر از آمریکا با نتیجه چهار بر چهار شکست خورد و نتوانست به نیمهنهایی راه یابد. اما امروز، او رقابتهای خود را در جدول شانس مجدد آغاز کرد.
سعداللهیف در نخستین مبارزهاش در این مرحله با توکگوز از ترکیه رقابت کرد و موفق شد با یک نمایش قابل قبول و نتیجه هفت بر سه از این حریف عبور کند. به این ترتیب، این ستاره معروف روسی که یکی از مدعیان قهرمانی در این وزن به شمار میرفت، هنوز شانس خود را برای حضور در سکوهای جهانی حفظ کرده است.
اکنون سعداللهیف باید در دیدار ردهبندی به مصاف نماینده لهستان برود تا برای کسب مدال برنز جهان تلاش کند. بنابراین، تانک روسها نیز همانند حسن یزدانی، پس از ناکامی در رسیدن به فینال، حالا برای بهبود نتایج خود و ایستادن بر روی سکو سوم مسابقات جهانی مبارزه خواهد کرد.