کد خبر 741429
۱۴۰۵/۰۸/۰۸ ۱۵:۴۱

جوان، نخستین فینالیست کشتی آزاد در قزاقستان

جوان، اولین فینالیست کشتی آزاد در قزاقستان
ساعت 24 - احمد جوان با عملکردی مطمئن و بی‌نقص موفق شد به فینال دسته ۶۱ کیلوگرم مسابقات کشتی آزاد جهان دست یابد.

طبق گزارش "ورزش سه"، احمد محمدنژاد جوان، با اینکه در سه مسابقه‌ای که امروز برگزار کرد، به طور نزدیک و میلی‌متری با رقبا روبه‌رو شد، اما در نهایت موفق شد به عنوان اولین نماینده ایران در فینال کشتی آزاد قزاقستان شناخته شود.

پس از موفقیت در برابر رقبای هندی و آمریکایی، وی در مرحله نیمه نهایی به مصاف کشتی‌گیری از کشور میزبان رفت و با اتکا به مهارت‌های دفاعی فوق‌العاده‌اش، در یک کشتی کم امتیاز و پرتنش توانست پیروز شود.

جوان در تایم اول یک امتیاز از حریف خود کسب کرد و در تایم دوم، با وجود دریافت اخطار سی‌ثانیه‌ای از داور، به زیرگیری دست زد و علی‌رغم از دست دادن یک امتیاز، خیلی زود توانست نتیجه را به دو بر یک تغییر دهد و با کنترل کامل جریان کشتی تا انتهای زمان قانونی پیروز شد و عنوان اولین فینالیست کشتی ایران را به نام خود ثبت کرد.

احمد جوان که با اعتراضاتی از سوی مربیان حریف مواجه شده بود، در نهایت با نتیجه سه بر یک به پیروزی رسید و برای دومین سال پی‌درپی مجوز حضور در فینال ۶۱ کیلوگرم را از آن خود کرد.

این آزادکار مشهدی اکنون باید مقابل اوگویف از روسیه به میدان برود، کشتی‌گیری که در سال گذشته جوان را در فینال مغلوب کرده بود، اما این رویارویی انتقامی که فردا بعدازظهر برگزار خواهد شد، می‌تواند نخستین طلای احمد جوان را در مسابقات جهانی رقم بزند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.