کد خبر 741571
۱۴۰۵/۰۸/۰۸ ۱۹:۴۵

این دروازه‌بان، حامد لک، به استقلال نزدیک می‌شود! (عکس)

درخشش حامد لک برای رسیدن به گلر استقلال! (عکس)
ساعت 24 - حامد لک در دقایق میانی نیمه دوم با یک عکس‌العمل فوق‌العاده، دروازه تیم فولاد را در بازی مقابل آلومینیوم محافظت کرد.

طبق گزارشات منتشر شده از ورزش سه، حدود ۷۰ دقیقه از دیدار خانگی فولاد خوزستان برابر آلومینیوم اراک گذشت و فولاد با گل زننده ابوالفضل رزاق‌پور که در نیمه نخست به ثمر رسید، از حریف خود جلو افتاده است. فولاد که در هفته‌های اخیر نتایج خوبی را به خود اختصاص داده و به مکان‌های بالای جدول نزدیک شده، در حال حاضر برای دستیابی به یک پیروزی خانگی دیگر مقابل تیم با کیفیت پیروز قربانی در تلاش است. با این حال، در میانه‌های نیمه دوم، تیم آلومینیوم با برنامه‌ریزی‌های متعدد، حملاتی را بر روی دروازه فولاد ترتیب داد و به دنبال ایجاد گل تساوی می‌باشد.

2556765

شروین بزرگ، مهاجم پیشین فولاد، در دقیقه ۵۷ به جای رضا جبیره به زمین مسابقه آمد و توانست موقعیتی عالی برای به ثمر رساندن گل تساوی برای تیم سابقش فراهم کند. او در آستانه دروازه قرار گرفت و ضربه نوک پایش در نزدیکی خط دروازه فولاد بود. با این حال، حامد لک که به شکل مناسبی خود را در زاویه قرار داده بود، با یک واکنش فوق‌العاده و تماشایی، از باز شدن دروازه فولاد جلوگیری کرده و اجازه نداد شروین بزرگ موفق به گلزنی شود.

2556766

در فصل جاری، حامد لک تاکنون توانسته شش بار دروازه‌اش را گشوده نشده نگه دارد و در صورت تداوم این روند در دیدار مقابل آلومینیوم و حفظ کلین‌شیت، می‌تواند به صدر جدول بهترین دروازه‌بان‌های لیگ برتر با هفت کلین‌شیت دست یابد. در حال حاضر، حبیب فرعباسی دروازه‌بان آماده تیم استقلال با هفت کلین‌شیت در صدر قرار دارد و حامد لک به همراه سیدحسین حسینی و علیرضا بیرانوند در رده دوم قرار گرفته‌اند. دروازه سپاهان در بازی با خیبر باز شد، و اکنون بر این اساس، حامد لک می‌تواند با بسته نگه‌داشتن دروازه‌اش در دیدار امروز مقابل آلومینیوم به مقام اول برسد؛ اما این موفقیت تنها در صورتی محقق خواهد شد که او در ۲۰ دقیقه پایانی مسابقه نیز گلی دریافت نکند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.