کد خبر 741665
۱۴۰۵/۰۸/۰۸ ۲۱:۵۶

نویدکیا پس از قرارگیری سپاهان در صدر جدول: هرگز در هیچ ورزشگاهی چنین وضعیتی را شاهد نبوده‌ام

نویدکیا بعد از صدرنشینی سپاهان: تاکنون در هیچ ورزشگاهی چنین اتفاقی را تجربه نکرده بودم
ساعت 24 - محرم نویدکیا، مربی سپاهان پس از کسب پیروزی برابر خیبر و رسیدن به رده اول جدول، بیان کرد: لازم است در مورد موقعیت‌هایی که از دست می‌دهیم، توجه بیشتری داشته باشیم و در تمرینات بر روی ضربات پایانی تسلط بیشتری پیدا کنیم.

محرم نویدکیا، سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان، پس از پیروزی تیمش در برابر خیبر خرم‌آباد در جلسه خبری، درباره عملکرد بازیکنانش گفت: به‌نظر من، نیمه اول به‌طور فوق‌العاده‌ای برگزار شد و بازی ما از کیفیت بالایی برخوردار بود.

وی در ادامه به ایجاد موقعیت‌ها در بازی با خیبر اشاره کرد و افزود: ما موفق به خلق موقعیت‌های زیادی شدیم و به‌ویژه در ورزشگاه حریف، تولید این تعداد فرصت کار ساده‌ای نیست.

نویدکیا با تأکید بر اینکه تیمش با دو گل عقب افتاده بود، تصریح کرد که آن‌ها در تلاش بودند تا کنترل بازی را در دست گرفته و شانس‌هایشان را آزمایش کنند و اضافه کرد: در همان نیمه ما موقعیت‌هایی داشتیم که در صورت استفاده بهتر از آن‌ها، می‌توانستیم به نتیجه‌ای اطمینان‌بخش‌تر دست یابیم.

وی با ابراز ناامیدی از فرصت‌های از دست رفته توسط تیمش گفت: بابت این همه موقعیت هدر رفته از بازیکنانم ناراحتم و بر این باورم که اگر منطقی‌تر عمل می‌کردیم، می‌توانستیم در نیمه اول و حتی نیمه دوم، با فاصله‌ی بیشتری پیروز شویم.

او ادامه داد: در دقایق پایانی بازی، در دفاع سازمان‌یافته دچار مشکل شدیم و چند دقیقه‌ای تحت فشار بودیم؛ در حالی که می‌توانستیم این مسابقه را راحت‌تر به پایان برسانیم.

سرمربی سپاهان با ابراز خوشحالی از پیروزی در برابر خیبر خاطرنشان کرد: به طور کلی از نتیجه این بازی بسیار خوشحالم، زیرا پیروزی و کسب سه امتیاز این دیدار برای ما اهمیت زیادی داشت.

نویدکیا به قدرت خیبر در ضربات ایستگاهی و پرتاب‌های اوت اشاره کرد و بیان کرد: آن‌ها همواره از این گونه موقعیت‌ها به خوبی بهره‌برداری می‌کنند و ما در چند مورد به آن‌ها فرصت دادیم، در حالی که باید بهتر عمل می‌کردیم تا اجازه ندهیم حریف از این شرایط بهره‌برداری کند.

او درباره فضای ورزشگاه تختی خرم‌آباد و رفتار هواداران خیبر گفت: بازی از نظر لذت‌بخش بودن بسیار خوب بود و شرایط جوی و حضور تماشاگران فضایی دلپذیر ایجاد کرده بود؛ من هرگز در هیچ ورزشگاهی چنین تجربه‌ای را نداشته‌ام.

سرمربی سپاهان در خصوص خروج تعدادی از تماشاگران خیبر از ورزشگاه گفت: وقتی تیم خیبر در دقیقه ۴۵ با دو گل عقب بود، برخی از هواداران ورزشگاه را ترک کردند و هواداران باید در شرایط دشوار بیشتر از تیم خود حمایت کنند و نباید تصور کنند که وقتی تیم با بحران روبرو می‌شود، دیگران به جای آن‌ها از تیم دفاع خواهند کرد.

نویدکیا تصریح کرد: تیمی که در موقعیت مناسبی قرار دارد، کمتر به حمایت نیاز دارد؛ ولی زمانی که با چالش مواجه می‌شود، بیشتر از همیشه به حمایت هواداران نیازمند است.

وی درباره لزوم اصلاح ضعف‌های تیمش یادآور شد: ما باید بیشتر بر روی موقعیت‌هایی که از دست می‌دهیم کار کنیم و در تمرینات بر روی ضربات نهایی تمرکز کنیم.

نویدکیا افزود: فوتبال گاهی واقعاً بی‌رحم است و ممکن است تیمی بسیاری از فرصت‌ها را از دست بدهد و در مقابل، حریف با یک شوت ساده به گل برسد؛ بنابراین نیاز است که در تمرینات تلاش بیشتری انجام دهیم.

او به مسائلی مانند داوری و جنجال‌های کنار زمین نیز اشاره کرد و گفت: در فوتبال همیشه ممکن است با چالش‌هایی در زمینه داوری روبرو شویم؛ گاهی یک تیم آسیب می‌بیند و بعضی مواقع هم ممکن است بر این تصور شود که متضرر شده‌است.

نویدکیا در ادامه گفت: نمی‌دانم چرا داور چهارم پس از پایان مسابقه به داور اصلی اعلام کرد که یکی از اعضای کادر ما را اخراج کند، اما به هر حال داور در راستای انجام وظیفه خود عمل می‌کرد و ممکن است برخی تصمیم‌ها به ضرر ما یا تیم مقابل بوده باشد.

سرمربی سپاهان با اشاره به لزوم کنترل هیجانات کادر فنی خاطرنشان کرد: سرمربیان و اعضای کادر فنی در حین مسابقه تحت فشار زیادی هستند و ممکن است بخواهند از عواطف خود کنترل بیشتری داشته باشند، اما من باید این جنبه را در تیم خود مدیریت کنم.

بیشتر بخوانید: جدول لیگ برتر| صدرنشین جدید/ سقوط استقلال و تراکتور/ توپ در زمین پرسپولیس +عکس 

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.