کد خبر 741723
۱۴۰۵/۰۸/۰۸ ۲۳:۵۶

ترامپ از انجام مذاکرات با ایران خبر داد

ترامپ مدعی مذاکره با ایران شد
ساعت 24 - رئیس‌جمهور ایالات متحده اعلام کرد که با اقداماتی که در ونزوئلا انجام داده، موفق به کسب صدها میلیارد دلار درآمد شده و این مبلغ به تأمین هزینه‌های جنگ با ایران کمک کرده است.

فرارو- دونالد ترامپ در رابطه با ادامه مذاکرات با ایران اظهار داشت که ایالات متحده زمانی کافی برای پیشبرد این گفت‌وگوها در اختیار دارد و ادعا کرد که هزینه‌های جنگ با ایران از طریق درآمدهای به‌دست‌آمده از اقدامات ایالات متحده در ونزوئلا تامین شده است.

به گزارش فرارو، دونالد ترامپ در خصوص فرآیند مذاکرات با ایران بیان کرد: «گفت‌وگوها در حال انجام است. آن‌ها تمایل دارند مذاکره کنند و به‌طور مداوم در حال گفتگو هستند. در حقیقت، ما زمان داریم. این یک درگیری است، اما نه از نوع معمولی.»

ترامپ در بخش دیگری از سخنانش به موضوع هزینه‌های جنگ با ایران اشاره کرد و گفت: «هر مبلغی که برای ایران صرف کرده‌ایم، از طریق فعالیت‌هایمان در ونزوئلا بیش از آن جبران شده است؛ ما صدها میلیارد دلار به دست آوردیم، که چندین برابر هزینه‌هایمان می‌شود.»

رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد: «ما هزینه‌های زیادی را برای از بین بردن برنامه هسته‌ای ایران صرف کردیم و در این راستا به موفقیت‌هایی دست یافتیم.»

ترامپ در اظهارنظر دیگری به نقد پیشنهاد اعمال تحریم‌ها علیه روسیه پرداخت و گفت: «افراد نادانی بودند که می‌خواستند روسیه را تحریم کنند!»

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.