کد خبر 743594
۱۴۰۵/۰۸/۱۱ ۰۱:۴۲

میانگین بارش باران در لرستان به ۶.۳ میلی‌متر دست یافت

میانگین بارش باران در لرستان به ۶.۳ میلی‌متر رسید
ساعت 24 - خرم‌آباد- مدیرکل هواشناسی استان لرستان اعلام کرد: در طول ۱۵ ساعت اخیر، میزان بارش ثبت‌شده در ایستگاه‌های هواشناسی استان به ۶.۳ میلی‌متر بالغ گردیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز مرادپور، در بعدازظهر روز یکشنبه، با اشاره به میزان بارش‌های ثبت‌شده در ایستگاه‌های هواشناسی استان در تاریخ دهم آبان‌ماه ۱۴۰۵ از نیمه شب تا ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه به خبرنگاران گفت: طبق اطلاعات ارائه شده، رومشکان با ۱۵.۲ میلی‌متر، بالاترین میزان بارش را در میان ایستگاه‌های استان تجربه کرده است.

وی ادامه داد: پس از رومشکان، ایستگاه کوهدشت با ۱۳.۶ میلی‌متر و سراب‌دوره با ۱۰.۲ میلی‌متر بارش، در رتبه‌های بعدی قرار دارند و بیشترین حجم بارش را به ثبت رسانده‌اند.

جزئیات بارش‌ها در ایستگاه‌های هواشناسی لرستان

مدیرکل هواشناسی لرستان با تشریح آمار بارندگی از ایستگاه‌های مختلف استان بیان کرد: در ایستگاه خرم‌آباد ۸ میلی‌متر، بروجرد ۲ میلی‌متر، کوهدشت ۱۳.۶ میلی‌متر، الیگودرز ۱.۶ میلی‌متر، پلدختر ۶.۸ میلی‌متر و دورود ۱.۶ میلی‌متر بارش مشاهده شده است.

مرادپور اضافه کرد: همچنین بارش‌ها در ایستگاه الشتر ۷.۵ میلی‌متر، نورآباد ۳.۱ میلی‌متر، ازنا ۰.۴ میلی‌متر و رومشکان ۱۵.۲ میلی‌متر گزارش شده است.

وی همچنین بارندگی در دیگر ایستگاه‌های استان را به این صورت اعلام کرد: سراب‌دوره ۱۰.۲ میلی‌متر، معمولان ۷ میلی‌متر، ایمان‌آباد ۸.۲ میلی‌متر، سیلاخور ۲.۵ میلی‌متر، سپیددشت ۳.۵ میلی‌متر، ریمله ۹.۹ میلی‌متر و شول‌آباد ۵.۵ میلی‌متر.

میانگین بارش در استان به میزان ۶.۳ میلی‌متر ثبت شد

مدیرکل هواشناسی لرستان با اشاره به میانگین بارش‌های ثبت‌شده در ایستگاه‌های هواشناسی استان، میزان این شاخص را ۶.۳ میلی‌متر اعلام کرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.