کد خبر 743612
۱۴۰۵/۰۸/۱۱ ۰۳:۳۶

غلیان احساسات در چهره برد باارزش پیکان (عکس)

عصبانی‌ترین چهره از برد شاگردان الهامی (عکس)
ساعت 24 - در روزی که تیم پیکان موفق به کسب پیروزی شد، دروازه‌بان این تیم پس از سوت پایان با شدیدترین حالت خشم متوجه همگان بود.

به اطلاع "ورزش سه" می‌رسانیم که این هفته تیم پیکان به شهربابک سفر کرده بود تا در یک دیدار حیاتی که سه امتیاز آن برای هر دو تیم از اهمیت بالایی برخوردار بود، به مصاف تیم مس برود. در حالی که مس به دلیل بحران و نبود سرمربی انگیزه خاصی برای پیروزی داشت، این بازیکنان الهامی بودند که بازی را در کنترل خود گرفتند و به تمامی اهدافشان دست یافتند.

خودروسازان در این مسابقه موفق شدند سه بار دروازه میزبان را باز کنند که فرید امیری در دقیقه 18 و حجت احمدی در دقایق 42 و 64 این هدف را به ثمر رساندند. این امر زودتر از آنچه تصور می‌شد خیال ساکت و تیمش را از کسب یک پیروزی راحت آسوده کرد، اما دروازه‌بان این تیم همچنان با نگرانی به بازی ادامه می‌داد و به دنبال فرصتی برای ثبت یک کلین شیت دیگر بود.

او تا دقیقه 90 توپ‌هایی را که گه‌گاه به سمت دروازه‌اش شلیک می‌شد، دفع کرد، اما در دقایق ابتدایی وقت اضافه، بر اثر شوتی از فریبرز گرامی که غفلت مدافعان نیز در آن موثر بود، دروازه حسین پورحمیدی باز شد. این اتفاق کافی بود تا او از اعتبار خود و نیز یارگیری‌های هم‌تیمی‌هایش به شدت عصبانی شود.

2557921

عصبانی‌ترین لحظه سنگربان پیکان پس از سوت پایان مسابقه اتفاق افتاد؛ در جایی که سایر بازیکنان تیم پیکان در حال جشن و شادی بودند، پورحمیدی به وضوح از اعضای تیم مس و هواداران حاضر در ورزشگاه بیشتر خشمگین به نظر می‌رسید. او با صدایی بلند بر سر دیگران فریاد کشید و دستکش‌هایش را به زمین کوبید تا نشان دهد که از این آنتی کلین‌شیت به هیچ عنوان راضی نیست.

2557923
2557922

شایان ذکر است که پورحمیدی تا به اینجای فصل موفق به ثبت 3 کلین‌شیت شده است. در حالی که در هفته‌های اخیر گلی از ذوب آهن و تیم مس شهربابک در وقت‌های تلف شده دریافت کرده و نتوانسته آمار فردی خویش را بهبود بخشد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.