کد خبر 743787
۱۴۰۵/۰۸/۱۱ ۱۰:۱۶

آخرین وضعیت پیگیری پرونده‌های قضایی سه محیط بان شهید

آخرین وضعیت پیگیری پرونده‌های قضایی سه محیط بان شهید
ساعت 24 - مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست از تداوم پیگیری پرونده‌های قضایی سه شهید محیط‌بان در استان‌های خوزستان، خراسان شمالی و گلستان خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، امیرحسین شمس اظهار کرد: پاسداشت یاد و خاطره شهدای محیط‌بان و پیگیری حقوقی پرونده‌های آنان از اولویت‌های سازمان حفاظت محیط زیست است و روند رسیدگی به پرونده‌های قضایی این شهدا تا حصول نتیجه نهایی دنبال می‌شود.

وی درباره آخرین وضعیت پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان گفت: مردادماه امسال قرار نهایی دادسرا درباره اتهامات پنج نفر از متهمان صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری اهواز ارسال شد. در حال حاضر تعیین وقت رسیدگی به این پرونده در انتظار است.

شمس با اشاره به پرونده شهید محمود شهمرادی افزود: در پایان مردادماه امسال، مواجهه حضوری و اخذ آخرین دفاع از متهمان در دادگاه عمومی حقوقی بخش قاضی شهرستان آشخانه در استان خراسان شمالی انجام شده و مراحل صدور کیفرخواست در حال پیگیری است.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین درباره پرونده شهید کاظم مصدق اظهار کرد: پس از صدور کیفرخواست از سوی شعبه اول بازپرسی شهرستان کلاله، ایراداتی به آن وارد شد که پس از رفع نقص، پرونده دوباره به شعبه چهارم کیفری شهرستان گنبدکاووس ارسال شده و اکنون در انتظار تعیین وقت رسیدگی و برگزاری جلسه دادگاه است.

شمس در پایان تأکید کرد: دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با جدیت، روند رسیدگی به پرونده‌های قضایی شهدای محیط‌بان را تا دستیابی به نتیجه نهایی پیگیری خواهد کرد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.