کد خبر 744680
۱۴۰۵/۰۸/۱۲ ۰۴:۵۸

حتی اگر ۱۵۰ میلیون یورو هم بپردازند، نمی‌توانم اینجا را ترک کنم

حتی اگر ۱۵۰ میلیون یورو هم بدهند، از اینجا نمی‌روم
ساعت 24 - اونای سیمون درباره ارتباط عمیقش با اتلتیک بیلبائو اظهار نظر کرد و با اشاره به جشن‌های قهرمانی در کوپا دل ری، گفت که این جشن‌ها با celebrations پس از کسب عنوان قهرمانی جهان «قابل مقایسه نیستند».

طبق گزارش "ورزش سه"، وابستگی اونای سیمون به اتلتیک بیلبائو چیزی بیش از محتوای قراردادی و کاغذی است. پس از تمدید قراردادش با این باشگاه باسکی در ماه مه ۲۰۲۴، بدون وجود هرگونه بند فسخ، دروازه‌بان پر افتخار تیم ملی اسپانیا، که به تازگی قهرمان دنیا شده است، به روشنی درباره این تصمیم و دلبستگی عمیقش نسبت به اتلتیک بیلبائو صحبت کرده است.

این دروازه‌بان 29 ساله در گفتگویش با روزنامه مارکا خاطرنشان کرد: «من فکر نمی‌کنم که وجود یا نبود بند فسخ بتواند میزان عشق شما به اتلتیک را تعیین کند یا نکند. در نهایت، زمانی که شما می‌خواهید نشان دهید که به چیزی یا کسی علاقه دارید، باید آن را در قسمت‌های مختلف روزمره زندگی خود نشان دهید. شما باید هر روز این را به اثبات برسانید.»

2558151

این دروازه‌بان همچنین بر اثبات وفاداری بدون قید و شرط و تمایلش به ماندن در این باشگاه تا هر زمان که مدیریت بخواهد تأکید کرد و گفت: «من نمی‌روم. حتی اگر کسی ۱۵۰ میلیون یورو پیشنهاد دهد، من همچنان می‌مانم. نمی‌خواهم بروم. اگر فصل آینده اتلتیک به من بگوید که نمی‌تواند روی من حساب کند، من با غم و اندوه چمدان‌هایم را جمع می‌کنم و از اینجا می‌روم، اما تا وقتی که اتلتیک بخواهد من اینجا باشم، جابجا نخواهم شد.»

برای شبیه‌سازی این ارتباط عاطفی با هواداران و باشگاه، سیمون موفق به انجام مقایسه‌ای میان قهرمانی در کوپا دل ری و پیروزی در جام جهانی شد. او تأکید کرد: «از نظر خوشحالی و جشن، قهرمانی در کوپا دل ری هیچ سنخیتی با فتح جام جهانی نداشت. پس از پیروزی در کوپا، آن پنج روزی را که با دوستان و هم‌تیمی‌هایم در کنار مردمم گذراندم، برابری ندارد با قدردانی در سطح جام جهانی؛ جامی که بالاترین اوج حرفه‌ای است که یک بازیکن می‌تواند به آن دست یابد. اما از نظر شور و اشتیاق، چیزهایی که باعث می‌شود مردم احساس کنند یا احساسی که مردم به من منتقل می‌کنند، در محیط من قابل قیاس نیست. برای من، آن پنج روز از شگفت‌انگیزترین لحظات زندگی‌ام محسوب می‌شود.»

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.