کد خبر 744880
۱۴۰۵/۰۸/۱۲ ۱۰:۰۴

تصادم دو هلی‌کوپتر در نپال منجر به مرگ یک نفر شد

برخورد دو بالگرد در نپال یک کشته برجای گذاشت
ساعت 24 - در پی برخورد دو هلی‌کوپتر در حین نشستن در نپال، یک توریست بین‌المللی جان خود را از دست داد و یکی از خلبانان دچار آسیب‌دیدگی شد.

به گزارش ایلنا، به نقل از آناتولی، منابع محلی اعلام کردند که امروز -سه‌شنبه- دو بالگرد متعلق به شرکت‌های «فیشتیل ایر» و «ایر داینستی» در حین فرود در محل فرود بالگرد «فریچه» در منطقه «سولوخومبو» نپال با یکدیگر برخورد کردند.

طبق اطلاعات ارائه شده توسط خبرگزاری رویترز، در این حادثه یک تبعه هند از سرنشینان بالگرد «فیشتیل ایر» جان خود را از دست داد و یک شهروند نیوزیلندی نیز دچار جراحات شد.

«کامان سینگ تاپا ماگار»، مقام ارشد منطقه سولوخومبو به این خبرگزاری گفت که فرد نیوزیلندی نجات یافته است.

شرکت فیش‌تیل ایر در اعلامیه‌ای خاطرنشان کرد که بالگرد این شرکت در حال جابجایی مسافرانی بود که از منطقه اورست نجات یافته بودند، اما در هنگام فرود با مشکل مواجه شد.

پس از وقوع این حادثه، عملیات امداد و نجات با استفاده از بالگرد دیگری در منطقه آغاز شده و هنوز ادامه دارد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.