کد خبر 745347
۱۴۰۵/۰۸/۱۲ ۱۵:۳۱

سرعت شارژ گلکسی A58 تغییری نمی‌کند؛ سامسونگ همچنان به شارژ ۴۵ واتی پایبند است

سرعت شارژ گلکسی A۵۸ بدون تغییر باقی می‌ماند؛ سامسونگ به شارژ ۴۵ واتی وفادار ماند
ساعت 24 - مدارک صادره از سوی رگولاتوری چین گویای این است که مدل جدید میان‌رده سامسونگ، گلکسی A58، با قابلیت شارژ سریع ۴۵ واتی به بازار خواهد آمد؛ ویژگی‌هایی که با نسل قبلی خود مشابه است.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده از خبرگزاری خبرآنلاین و زومیت، داده‌های موجود در پایگاه داده نهاد رگولاتوری چین نشان دهنده این است که گوشی گلکسی A۵۸ سامسونگ با قابلیت شارژ سریع ۴۵ وات به بازار خواهد آمد. این دستگاه با شماره‌مدل «SM-A۵۸۶۰» موفق به دریافت گواهی اجباری چین یا همان «CCC» شده است.

طبق مستندات این گواهی، گلکسی A۵۸ از شارژ با توان ۴۵ وات پشتیبانی می‌کند و مشخصات آن شامل ۱۰ ولت و ۴٫۵ آمپر یا ۱۵ ولت و ۳ آمپر است. همچنین، لازم به ذکر است که آداپتور شارژ در بسته‌بندی این گوشی موجود نخواهد بود و کاربران باید آن را به صورت جداگانه خریداری کنند.

در حالی که سامسونگ شارژ ۶۰ واتی را به همراه گوشی پرچم‌دار گلکسی S۲۶ اولترا معرفی کرده است، به نظر می‌رسد این تکنولوژی به میان‌رده جدید خود نخواهد آورد. بنابراین، سرعت شارژ گلکسی A۵۸ نسبت به نسخه قبلی تغییر نخواهد کرد.

تغییرات تنها در حوزه شارژ محدود نمی‌شود. بر اساس افشاگری‌های اخیر، گلکسی A۵۸ احتمالاً به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی تجهیز خواهد شد؛ مجموعه‌ای که از نسل قبلی خود تفاوتی ندارد.

گزارش‌ها همچنین نشان می‌دهند که گواهی مقاومت IP۶۸، اسپیکرهای استریو و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر در این مدل حفظ خواهد شد. در عین حال، احتمال افزایش روشنایی نمایشگر و استفاده از تراشه اگزینوس ۱۷۸۰ به عنوان تغییرات مد نظر در این گوشی مطرح شده‌اند.

پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که سامسونگ گلکسی A۵۸ را در اوایل سال ۲۰۲۷ همزمان با گلکسی A۳۸ رونمایی کند؛ با این حال، هنوز هیچ اطلاعات رسمی درباره تاریخ مشخص رونمایی و قیمت این گوشی منتشر نشده است.

۲۲۷۲۲۷

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.