کد خبر 745598
۱۴۰۵/۰۸/۱۲ ۱۹:۴۶

آیا کمبود توانایی فنی ستاره‌های همیشگی یا چالش‌های حاشیه‌ای باعث این وضعیت شده؟ دلیل ذخیره بودن این گلزن چیست؟

ضعف فنی ستاره‌های همیشه فیکس یا مشکلات حاشیه‌ای؟ این گلزن چرا باید ذخیره باشد؟
ساعت 24 - تیم تراکتور در مقابل تیمی که به وضوح عملکرد ضعیفی داشت، به تساوی دست یافت.

در شرایط عادی، تیم تراکتور باید نفتچی ازبکستان را با موفقیت از پیش رو برمی‌داشت، اما به دلایلی که بر همگان آشکار است و از آن به دشمنی عالم و آدم با تراکتور و مشکلات سفر یاد می‌شود، نتوانست حتی این حریف متوسط را نیز شکست دهد!

در این رقابت، جواد نکونام در نیمه اول، شهریار مغانلو را تعویض کرد. وقتی اشترکالی با ضربه‌ای فوق‌العاده گل تساوی تراکتور را به ثمر رساند، عده‌ای به تمجید از تصمیم نکونام پرداختند، اما سؤالی که برای بسیاری مطرح شد این بود که چرا یک ستاره همچون او باید روی نیمکت باشد؟

فاصله فنی مهاجم کروات با مغانلو در همین ضربه به وضوح نمایان شد. حسین‌زاده، مانند همیشه، پاس ارزشمندی ارائه داد، اما هیچ یک از مهاجمان کنونی لیگ نمی‌توانستند آنچنان چیپی بزنند! گل را مرور کنید؛ دروازه‌بان به طرف او پیشروی نموده و زاویه به تنگی رسیده و دو مدافع نیز در حال اسکورت او هستند. با این حال، تومی قبل از آنکه به توپ برسد، سرش را بالا برد، دروازه‌بان را دید و تصمیمی شگفت‌انگیز گرفت و به بهترین نحو ضربه چیپ را انجام داد.

چرا باید چنین بازیکن با تأثیرگذاری در نیمکت نشین تیم ملی باشد؟ در واقع، درخشش فردی ستاره‌هایی چون حسین‌زاده و تومی بود که بر ایرادات فنی تراکتور سایه افکند! ایراداتی که کاملاً به آرایش همیشگی و ضعف بازیکنان اصلی بازمی‌گردد و نکونام نیز در این زمینه موفق نبوده است!

بیشتر بخوانید: زنوزی: ما قربانی هستیم/ هواداران تراکتور مقابله به مثل نکنند/ به AFC نامه زدیم و گفتیم فرقی با عربستان نداریم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.