کد خبر 745989
۱۴۰۵/۰۸/۱۳ ۱۰:۴۲

ترامپ پس از شکست انتخاباتی: «از جنگ با ایران پشیمان نیستم»

ترامپ پس از شکست انتخاباتی: «از جنگ با ایران پشیمان نیستم؛ دوباره همین کار را می‌کنم»
ساعت 24 - در شرایطی که جنگ با ایران به یکی از عوامل نارضایتی افرادی که رأی می‌دهند و همچنین ناکامی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای تبدیل شده، دونالد ترامپ دوباره از تصمیم خود برای آغاز جنگ دفاع کرد و تأکید کرد که این اقدام، تصمیمی صحیح بوده است.

به گزارش ایلنا، دونالد ترامپ در مصاحبه‌ای با روزنامه «وال‌استریت ژورنال» اعلام کرد که بابت آغاز جنگ علیه ایران در اوایل سال جاری میلادی پشیمانی ندارد و تغییراتی در تیم مدیریتی خود نخواهد داد.

وی همچنین از پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا که مسئولیت جنگ علیه ایران را بر عهده داشت، حمایت کرد و اظهار داشت: «او به واقع فوق‌العاده است.»

ترامپ در حالی به دفاع از تصمیم خود ادامه می‌دهد که جنگ علیه ایران موجب کاهش میزان محبوبیتش شده است. رئیس‌جمهور آمریکا ماه‌ها در تلاش بوده تا این درگیری را به پایان برساند و حتی درباره احتمال تبدیل شدن آن به یک مشکل دائمی با مشاورانش ابراز نگرانی کرده بود.

با این حال، وی در پاسخ به سوالی درباره احساس پشیمانی از جنگ گفت: «هرگز به آن فکر نمی‌کنم. من کار درستی انجام دادم و دوباره هم همین کار را می‌کردم.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین نتایج منفی جمهوری‌خواهان در انتخابات را نشانه نارضایتی مردم از عملکرد دولتش ندانست؛ در حالی که جمهوری‌خواهان در ایالت‌های مختلفی همچون کانزاس، کارولینای جنوبی و تگزاس هم شکست خوردند و آمار محبوبیت ترامپ در نظرسنجی‌ها به شدت کاهش یافته است.

ترامپ در واکنش به این نتایج اظهار داشت: «این انتخابات در زمان خاصی برگزار شد و نام من در برگه رأی نبود. مشکل اصلی دقیقا همین بود که نام من در برگه رأی درج نشده بود.»

وی افزایش قیمت نفت و سوخت را اصلی‌ترین پیامد سیاسی جنگ دانست و افزود که بالا رفتن شدید قیمت بنزین و گازوئیل پس از این درگیری نارضایتی رأی‌دهندگان آمریکایی را رقم زده است.

ترامپ همچنین ادعا کرد که مسائل اقتصادی و اتهامات مربوط به فساد در دولتش دلیلی برای شکست جمهوری‌خواهان نبوده و از اینکه در زمان کارزار انتخاباتی خود توجه کافی به مسائل اقتصادی نداشته، پشیمان نیست.

او با این حال پذیرفت که برخی از نامزدهای جمهوری‌خواه عملکرد ضعیفی داشته و نتوانسته‌اند رأی‌دهندگان را جذب کنند. ترامپ تصریح کرد: «بعضی از آنها نقاط ضعفی داشتند و مشخص بود که مورد قبول رأی‌دهندگان نیستند. کار چندانی نمی‌توانستیم انجام دهیم.»

رئیس‌جمهور آمریکا که از برخی نامزدهای بازنده، از جمله دارلین گراهام در کارولینای جنوبی حمایت کرده بود، گفت: «تلاش کردم به آنها کمک کنم.»

وی درباره گراهام و کن پکستون، دادستان کل جمهوری‌خواه تگزاس که در رقابت برای ورود به مجلس سنا از جیمز تالاریکو، نامزد دموکرات، شکست خورد، گفت: «هر دوی آنها سخت تلاش کردند، اما موفق نشدند.»

ترامپ به نوبه خود نتایج انتخابات را زیر سوال نبرد و اعلام کرد که آماده همکاری با دموکرات‌ها است، با این حال هشدار داد که در صورت لزوم از حق وتو استفاده خواهد کرد.

وی افزود: «به نظرم ما با دموکرات‌ها همکاری خواهیم داشت و روابط خوبی خواهیم داشت. در غیر این صورت، با آنها بسیار سخت‌گیرانه برخورد می‌کنیم و آنها نیز همین رفتار را با ما خواهند داشت.» او در پاسخ به سوالی درباره اینکه با چه دموکرات‌هایی همکاری بهتری خواهد داشت، توضیحات بیشتری نداد.

طبق این گزارش، دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا موفق شدند اکثریت کرسی‌های مجلس نمایندگان و سنا را به دست آورده و شکست سنگینی را به ترامپ و حزب جمهوری‌خواه تحمیل کنند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.