کد خبر 746077
۱۴۰۵/۰۸/۱۳ ۱۱:۲۳

گل‌گهر با ۱۲ غایب مواجه است؛ ترکمنستان به کدام بازیکنان این تیم ویزا ارائه نکرد؟

گل‌گهر ۱۲ غایب دارد؛ ترکمنستان به کدام بازیکنان این تیم ویزا نداد؟
ساعت 24 - در دیدار برگشت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، تیم مهدی رحمتی به خاطر مشکلات ناشی از مصدومیت و عدم صدور ویزا، قادر به استفاده از ۱۲ بازیکن خود نخواهد بود.

تیم فوتبال گل گهر سیرجان امشب در دور برگشت مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به میدان می‌رود و حریفشان تیم آرکاداغ بوده که این بازی در شرایطی برگزار می‌شود که گل گهر از حضور بازیکنانی نظیر احسان حسینی، محمد علی‌نژاد، نوید عاشوری، علی حسنی، پارسا کفافی، علیرضا احسانی‌فر، مهدی گودرزی، مسیح زاهدی و مجتبی فخریان محروم است.

در این میان، مهدی رحمتی شب گذشته طی یک کنفرانس خبری اعلام کرد که به دلیل مشکلات ویزا، سه بازیکن دیگر این تیم نیز نتوانسته‌اند به ترکمنستان سفر کنند. سیامک نعمتی، ماهان افروزیان و محمد حسین جمالیان، بازیکنانی هستند که در این سفر غایب خواهند بود.

با این اوصاف، رحمتی امشب با کمبود بازیکن مواجه است و در مجموع، ۱۲ بازیکن را به دلیل این شرایط در اختیار ندارد که این تعداد بیش از یک تیم فوتبال است.

بیشتر بخوانید: یاسر آسانی مهارشدنی نیست/ یک لحظه غفلت تا ابد پشیمانی رقبا!

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.