کد خبر 746269
۱۴۰۵/۰۸/۱۳ ۱۲:۴۸

واکنش ایلان ماسک به ناکامی جمهوری‌خواهان: به نظر می‌رسد لیزرهای فضایی‌ام این بار موثر نبودند

واکنش ایلان ماسک به شکست جمهوری‌خواهان: انگار این بار لیزرهای فضایی من کار نکردند
ساعت 24 - ایلان ماسک پس از ناکامی‌های انتخاباتی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده، با انتشار یک پیام نیشدار در شبکه اجتماعی ایکس به نتیجه انتخابات واکنش نشان داد. او بیان کرد: «به نظر می‌رسد این بار لیزرهای فضایی مداخله‌گر در انتخابات من نتوانستند عملکرد مثبتی داشته باشند!»

به نقل از خبرآنلاین، ایلان ماسک، که ثروتمندترین فرد جهان محسوب می‌شود، پس از اعلام نتایج انتخابات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «به نظر می‌رسد که این بار لیزرهای فضایی دور از دسترسی انتخابات من عمل نکردند!»

طبق گزارشی از وب‌سایت NDTV، ماسک در زمان فعالیت‌های انتخاباتی حدود ۲۵۰ میلیون دلار برای حمایت از کاندیداهای جمهوری‌خواه خرج کرده بود. با این حال، دموکرات‌ها در انتخابات سوم نوامبر توانستند کنترل هر دو مجلس نمایندگان و سنا را به دست آورند. این نتیجه منجر به تغییر قابل توجهی در توازن قدرت سیاسی در واشنگتن می‌شود و ممکن است فعالیت‌های دولت دونالد ترامپ را در پیشبرد برنامه‌هایش دشوارتر کند.

ماسک در پیامی دیگر نوشت: «به نظر می‌رسد مراکز داده در فضا اکنون گزینه جذاب‌تری شده است.» این گفته نیز پس از پیروزی دموکرات‌ها بیان شد. یکی از رقابت‌های مهم در ایالت تگزاس، که سابقه طولانی حمایت از جمهوری‌خواهان دارد، به پیروزی جیمز تالاریکو، کاندیدای دموکرات، منجر شد.

تالاریکو در سخنرانی پیروزی خود به‌طور غیرمستقیم انتقاداتی را متوجه ماسک و ترامپ کرد. او اشاره کرد که کارزارش با بیش از ۳۰۰ میلیون دلار هزینه تبلیغاتی، حملات منفی، ربات‌های خارجی و ویدئوهای جعلی که با هوش مصنوعی تولید شده بودند، مواجه شده است. او همچنین به انتقاد از قدرت میلیاردرهایی پرداخت که به باور او بر الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی و فضای سیاسی تأثیرگذارند.

۵۸۵۸

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.