کد خبر 746293
۱۴۰۵/۰۸/۱۳ ۱۳:۱۶

نماینده مجلس: ترامپ از ایران باخت نه دموکرات‌ها

نماینده مجلس: ترامپ از ایران باخت نه دموکرات‌ها
ساعت 24 - تهران- ایرنا- رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: شکست جمهوری‌خواهان در آمریکا از دموکرات‌ها نبود، بلکه شکست در برابر ایران بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، علیرضا منادی، در جلسه علنی مجازی امروز چهارشنبه ۱۳ آبان مجلس و در نطق میان دستور خود با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز و معلم، به‌ویژه شهدای میناب، گفت: در سال ۱۴۰۴، دشمن با شهادت ۱۶۸ دانش‌آموز و معلم عزیز در میناب، خوی کودک‌کشی خود را نشان داد و هم‌زمان با به شهادت رساندن رهبر عزیزمان، ده‌ها دانشمند و فرمانده بزرگ و همچنین علی لاریجانی، به جنایت‌های خود ادامه داد.

وی افزود: اگرچه سگ زرد برادر شغال است، شکست جمهوری‌خواهان در آمریکا از دموکرات‌ها نبود، بلکه شکست در برابر ایران بود. ترامپ پیش‌تر گفته بود چین، روسیه و ایران موجب شکست او و پیروزی‌نیافتنش در انتخابات ریاست‌جمهوری شدند و امروز نیز آثار همان واقعیت را می‌توان مشاهده کرد. خون‌های پاک شهدا روزبه‌روز موجب تقویت اقتدار ایران خواهد شد.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به ظرفیت‌های علمی و فناورانه کشور اظهار کرد: به‌عنوان معلمی با ۴۱ سال سابقه تدریس در دانشگاه تهران و ۱۴ سال سابقه مسئولیت در دانشگاه‌های مختلف و همچنین مسئولیت کمیسیون آموزش مجلس، با اطلاعات دقیق از وضعیت علمی کشور می‌گویم که ایران در کنار اقتدار نیروهای مسلح، از ظرفیت کم‌نظیر علمی و فناورانه برخوردار است.

منادی افزود: ۱۱ هزار شرکت دانش‌بنیان و هزاران شرکت فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری و دانشگاه‌های کشور، بیش از ۵۰ هزار محصول جدید تولید می‌کنند و حدود سه هزار محصول از ۱۰ هزار محصول تحریمی را نیز در داخل کشور می‌سازند.

وی افزود: دستاوردهای دانشمندان و شرکت‌های فناور ایرانی موجب افتخار و امیدآفرینی است، این شیرمردان و شیرزنان عرصه علم و فناوری، در کنار سایر صنایع کشور، به دستاوردهایی رسیده‌اند که چشم هر بیننده‌ای را خیره و دل هر ایرانی را سرشار از شعف و امید می‌کند. آنان با تحقق فرمایش امیرالمؤمنین علی(ع) مبنی بر اینکه «العلم سلطان»، سلطه علم را به نمایش گذاشته و توانسته‌اند در مسیر شکست استکبار جهانی گام بردارند.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس بل حمایت از انسجام میان دولت و مجلس، اظهار کرد: حاصل این انسجام، نقش‌آفرینی رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان مذاکرات سرنوشت‌ساز ایران با دشمن بود که به تفاهم نسبتاً خوبی انجامید، اما دشمن بار دیگر به آن خیانت کرد. امروز با مدیریت رئیس مجلس، توپ در زمین دشمن قرار دارد و به‌زودی خواهند دید که هرگونه تحرک علیه ایران با پاسخ ملت و کشور قدرتمند ایران مواجه خواهد شد.

منادی خطاب به ملت ایران، مسئولان، خواص و نمایندگان مجلس تأکید کرد: توصیه من این است که با تمام قدرت وحدت خود را حفظ کنیم و از تضعیف آن بپرهیزیم. افرادی که مجلس را تضعیف می‌کنند باید بدانند این مجلس یکی از بهره‌ورترین مجالس پس از انقلاب است و نباید به آن ظلم کرد.

وی تصریح کرد: خروجی این مجلس، در وهله نخست اعتماد ملت و رهبری و سپس انتخاب یک نماینده مجلس به‌عنوان رئیس‌جمهور و انتخاب رئیس مجلس به‌عنوان مسئول و راهبر مذاکرات میان ایران و استکبار جهانی بوده است.

این نماینده مجلس با اعلام مخالفت خود با تداوم شرایط جنگی، گفت: به آقای قالیباف نیز عرض کردم که حتی یک ساعت زودتر پایان یافتن جنگ، به نفع ایران و دنیاست؛ هرچند امروز میدان در اختیار ایران قدرتمند است.

منادی همچنین با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به نخبگان، برگزیدگان جوایز بین‌المللی، مدال‌آوران المپیادها و ورزشکاران، این پیام را دقیق و عالمانه توصیف کرد و گفت: در تعریف جدیدی که ایشان از الگوی فداکاری ارائه کردند، دهقان فداکار و افرادی که برای نجات دیگران از خودگذشتگی می‌کنند، در زمره نخبگان قرار می‌گیرند. همچنین مردمی که در میدان‌های شهرهای ایران حضور یافته و پرچمدار ایران عزیز شده‌اند، از مصادیق این الگو هستند.

وی با اشاره به حضور شبانه مردم در میادین کشور، اظهار کرد: این مردم ۲۵۰ شب پرچم اقتدار ایران را در میدان‌ها برافراشته نگه داشتند. بنده نیز افتخار حضور در بسیاری از این تجمعات را داشتم و از نزدیک شاهد روحیه و افتخارآفرینی این مردم بودم.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.