کد خبر 747991
۱۴۰۵/۰۸/۱۵ ۱۲:۰۵

نمایش عشق دختر به پدر در قاب عکسی از اسطوره استقلال

قاب عکس پدر در دستان دختر اسطوره استقلال
ساعت 24 - تیم بسکتبال بانوان باشگاه استقلال قبل از مسابقه با آکادمی نیکا، با حضور در زمین و به همراه داشتن عکسی از مرحوم منصور پورحیدری، یاد و خاطره این اسطوره بزرگ آبی‌ها را گرامی داشت.

طبق گزارش "ورزش سه"، اعضای تیم بسکتبال زنان استقلال قبل از آغاز رقابت امروز خود با آکادمی نیکا، به یاد منصور پورحیدری با یک قاب عکس وارد زمین شدند و یاد یکی از برجسته‌ترین شخصیت‌های تاریخ این باشگاه را گرامی داشتند.

منصور پورحیدری در تاریخ چهاردهم آبان ۱۳۹۵ به دلیل یک دوره بیماری درگذشت و دیروز دهمین سالگرد وفات او بود. این مرد در میان هواداران استقلال به عنوان پدر استقلال معروف شده است.

لحظه احساسی این مراسم، زمانی بود که عسل پورحیدری، دختر و یادگار منصورخان، با در دست داشتن قاب عکس پدرش، به عنوان کاپیتان تیم بسکتبال زنان استقلال، به میدان مسابقه قدم گذاشت و پیش از هم‌تیمی‌هایش به زمین رفت.

عسل پورحیدری در فصل گذشته، یکی از بازیکنان کلیدی استقلال در مسیر قهرمانی لیگ برتر بسکتبال زنان بود و در این فصل نیز به عنوان کاپیتان تیم آبی‌پوشان حاضر است. این بار، در مسابقه‌ای که یک روز پس از دهمین سالگرد فوت پدرش برگزار گردید، تصویر این چهره تأثیرگذار را به پارکت آورد.

2559767

این تصویر، یادآور واقعه‌ای مشابه از ده سال قبل می‌باشد. عسل پورحیدری پس از وفات پدرش، با وجود شرایط روحی سخت، در یک بازی دانشگاهی در ایالات متحده به میدان رفت و آن رقابت را به یاد پدرش انجام داد. هم‌کلاسی‌های او نیز در آن بازی عکس منصور پورحیدری را با خود به همراه داشتند.

اکنون، یک دهه بعد، عسل این بار به عنوان کاپیتان تیم بسکتبال زنان باشگاه، پیراهن استقلال را بر تن کرده و با در دست داشتن تصویر منصورخان، که بخشی بزرگ از زندگی پدرش به این باشگاه مرتبط است، به میدان آمد تا یکی از احساسی‌ترین لحظات هفته دوم لیگ برتر رخ دهد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.