کد خبر 749689
۱۴۰۵/۰۸/۱۷ ۰۴:۴۵

لاریجانی: استفاده از سلاح هسته‌ای علیه مردم غیرقابل قبول است، اما می‌توان به‌طور تاکتیکی علیه پایگاه‌های دشمن به کار گرفت/ بحث بر سر دو کیلو یا سه کیلو باید حل شود

لاریجانی: نمی‌شود از سلاح هسته‌ای علیه مردم استفاده کرد اما به‌صورت تاکتیکی علیه پایگاه دشمن می‌شود/ بحث دو کیلو یا سه کیلو رقیق کنید باید جمع شود
ساعت 24 - محمدجواد لاریجانی در یک برنامه تلویزیونی از شبکه صداوسیما بیان کرد: به‌طور تاکتیکی امکان بهره‌برداری از سلاح هسته‌ای علیه پایگاه‌های نظامی دشمن وجود دارد. هر چند که استفاده از این سلاح‌ها علیه بشریت غیرممکن است، اما می‌توان آن‌ها را به‌صورت هدایت شده علیه تأسیسات نظامی دشمن به کار گرفت. زمانی که شما یک سلاح در اختیار دارید که توانایی نابودی کامل یک پایگاه نظامی دشمن را دارد، اقدام به این کار خواهید کرد و نوع سلاح، اعم از اتمی یا غیراتمی، در این زمینه اهمیتی ندارد.

بر پایه گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد لاریجانی در یک برنامه تلویزیونی در صداوسیما اظهار داشت: استفاده از سلاح هسته‌ای به‌صورت تاکتیکی در برابر پایگاه‌های نظامی دشمن امکان‌پذیر است. هرچند که نمی‌توان از این سلاح‌ها علیه مردم استفاده کرد، اما به‌کارگیری آن به طور تاکتیکی علیه تسهیلات نظامی دشمن ممکن است. زمانی که سلاحی در اختیار دارید که قادر است یک پایگاه نظامی دشمن را به‌طور کامل نابود کند، به‌کارگیری آن ضرورت دارد و تفاوتی بین این‌که سلاح اتمی باشد یا غیراتمی وجود ندارد.
در ادامه، مهم‌ترین نکات مطرح شده توسط رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی را مرور می‌کنیم:

* مباحثی که در خصوص میزان غلظت دو یا سه کیلو مطرح می‌شود باید به‌سرانجام برسد. توجه ما بایستی بر این باشد که چرا باید همچنان در ان‌پی‌تی بمانیم.

* تمام انتظاراتی که کنوانسیون ان‌پی‌تی (NPT) می‌بایست در راستای حفاظت از تأسیسات هسته‌ای ما برآورده می‌کرده، محقق نشده است. لازم است با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مذاکرات جدی داشته باشیم؛ اگر این آژانس حمایت کرد، موضوع متفاوت خواهد بود، ولی اگر حمایت نکرد، دلیلی وجود ندارد که در ان‌پی‌تی باشیم تا هر زمان که خواستند، به بازرسی از تأسیسات ما پرداخته و نیز طلبکار شوند؟

* اختلافات در کاخ سفید زمانی نمایان می‌شود که در دستیابی به اهداف خود ناموفق شوند و به دنبال مقصر بگردند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.