کد خبر 749875
۱۴۰۵/۰۸/۱۷ ۱۰:۲۰

عضو کمیسیون امنیت مجلس: در جنگ جدید شرایط متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود/ محدودیت جغرافیایی در حمله به پایگاه‌های آمریکا برداشته خواهد شد

عضو کمیسیون امنیت مجلس: در جنگ جدید شرایط متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود/ محدودیت جغرافیایی در حمله به پایگاه‌های آمریکا برداشته خواهد شد
ساعت 24 - فداحسین مالکی با اشاره به تغییر رویکرد در مواجهه با تهدیدات گفت: در جنگ قبلی محدودیت‌هایی وجود داشت و پاسخ‌ها صرفاً به پایگاه‌های آمریکایی محدود می‌شد، اما در صورت وقوع جنگ، این محدودیت‌ها برداشته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فداحسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با فرماندهان ارشد نیروهای مسلح اظهار کرد: رهبر انقلاب در این دیدار نکات اساسی و عمیقی را مطرح کردند؛ چراکه شرایط پیچیده امروز با گذشته متفاوت است و در صورت وقوع جنگ جدید نیز شرایط به‌مراتب متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود.

بنابر روایت تسنیم، وی با اشاره به تغییر رویکرد در مواجهه با تهدیدات افزود: در جنگ قبلی محدودیت‌هایی وجود داشت و پاسخ‌ها صرفاً به پایگاه‌های آمریکایی محدود می‌شد، اما در صورت وقوع جنگ، این محدودیت‌ها برداشته خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: بر اساس رهنمودهای رهبر انقلاب، اگر ایران از هر نقطه‌ای در جهان مورد تهدید قرار بگیرد، مانعی برای برخورد با عامل تهدید وجود نخواهد داشت و پاسخ لازم داده خواهد شد.

مالکی همچنین راجع به جلسه هفته گذشته کمیسیون امنیت ملی مجلس با سرلشکر عبداللهی رئیس ستادکل نیروهای مسلح، گفت: در این جلسه آخرین وضعیت بررسی و جمع‌بندی شد و شرایط نیروهای مسلح بسیار مطلوب گزارش شد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.