کد خبر 749998
۱۴۰۵/۰۸/۱۷ ۱۱:۳۶

آسانی به انتشار پیام تقدیر مدیر استقلال پرداخت؛ یاسر مسئولیتی نداشت +عکس

آسانی پیام حمایتی مدیر استقلال را بازنشر کرد؛ یاسر مقصر نبود +عکس
ساعت 24 - مدیر رسانه باشگاه فوتبال استقلال با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود از یکی از بازیکنان خارجی تیم حمایت کرد که این اقدام موجب جلب توجه یاسر آسانی شد.

حوادث حاشیه‌ای در دقایق پایانی دیدار تیم‌های استقلال خوزستان و استقلال، میان کمک داور بازی و یاسر آسانی، بازیکن اروپایی تیم استقلال، موجب شد که نام یاسر آسانی از شامگاه روز شنبه شانزدهم آبان تا به امروز به یکی از موضوعات داغ خبری هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال کشور تبدیل گردد.

پس از اتفاقات مرتبط با اخراج این بازیکن، پژمان ماندگاری، مدیر رسانه‌ای تیم استقلال که همواره در تمامی لحظات کنار این تیم و بازیکنانی چون سهراب بختیاری و سایرین حضور دارد، با انتشار متنی در صفحه اینستاگرام خود، شرایط روحی و اخلاقی یاسر آسانی و روابط او با داوران را تشریح کرده و نسبت به برخی رفتارها و امکان اقداماتی از سوی کمک داور بازی موضع‌گیری کرد.

ماندگاری در این یادداشت کوتاه خاطرنشان کرد:

یاسر آسانی تا کنون همواره با نهایت احترام با داوران تعامل داشته و تمامی تمرکز او معطوف به موفقیت استقلال و شادی هواداران بوده است.

اخلاق مداری او در زمین و خارج از آن بر کسی پوشیده نیست.

متاسفانه از آغاز نیمه دوم، رفتارهای کمک داور و تذکرات مکرر در صحنه‌های مختلف، حتی در مورد جابجایی چند سانتی‌متری توپ در ضربات ایستگاهی، تمرکز بازیکن را تحت تاثیر قرار داد و در این فشار مسابقه موجب ناراحتی او گردید. تمامی این موارد به وضوح قابل پیگیری هستند.

اما یک حقیقت غیرقابل انکار وجود دارد؛ استقلال برای دستیابی به یک هدف متعالی می‌کوشد و هیچ حاشیه‌ای نمی‌تواند تمرکز ما را از مسیر موفقیت و نیل به اهداف‌مان منحرف کند.

شایان ذکر است که پس از انتشار این متن در صفحه اینستاگرام ماندگاری، یاسر آسانی نیز آن را در پروفایل خود بازنشر کرده و به این ترتیب از حمایت مدیر رسانه‌ای تیم استقلال قدردانی نمود.

بیشتر بخوانید: 

  • مقام حقوقی فیفا: یاسر آسانی حداقل ۵ جلسه محروم خواهد شد
  • واکنش تند هواداران پرسپولیس نسبت به یاسر آسانی و استقلال

استوری یاسر آسانی

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.