کد خبر 750092
۱۴۰۵/۰۸/۱۷ ۱۲:۴۹

ادامه بارش‌های بارانی در ۴۵۰ شهر ایران/ رکورد بارش در کوهرنگ

ادامه هوای بارانی در ۴۵۰ شهر کشور/ کوهرنگ رکوردار بارش
ساعت 24 - فعالیت سامانه بارشی که از روزهای اخیر در سطح کشور به راه افتاده بود، در ۲۴ ساعت گذشته شدت بیشتری پیدا کرد و بارش‌ها به ۴۵۰ شهر و ایستگاه هواشناسی توسعه یافت.

به نقل از ایسنا و بر طبق آخرین داده‌های دریافتی از ایستگاه‌های جوی و باران‌سنجی کشور، تا پیش از ظهر امروز (17 آبان)، بارندگی در حدود ۴۵۰ شهر یا ایستگاه‌های شبکه نظارتی سازمان هواشناسی به ثبت رسیده است که بیشترین میزان بارش با ۱۶۴ میلی‌متر از ایستگاه «کوهرنگ» گزارش شده است.

پس از «کوهرنگ»، بیشترین میزان بارش در ۲۴ ساعت گذشته به ترتیب از ایستگاه‌های «بازفت» با ۱۲۴ میلی‌متر، «دوآب صمصامی» ۱۱۷ میلی‌متر، «گیلان غرب» ۱۰۷ میلی‌متر، «بهبهان» و «فریدونشهر» با ۹۵ میلی‌متر و ایذه با ۹۸.۸ میلی‌متر به ثبت رسیده است.

علاوه بر این، در ۲۴ ساعت گذشته از ایستگاه‌های «شلمزار» ۸۹ میلی‌متر، «اسلام آباد موگویی» ۸۵ میلی‌متر، «لیرابی» ۸۴ میلی‌متر، «خوانسار» ۸۳ میلی‌متر، «میگون» ۸۲ میلی‌متر، «دشتک» ۸۰ میلی‌متر، «دهدشت» ۷۹ میلی‌متر و «سرخون» ۷۷ میلی‌متر بارش گزارش شده است.

به گفته مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای کشور، فعالیت سامانه بارشی در امروز نیز در برخی استان‌ها به ویژه «چهارمحال و بختیاری» و «کهگیلویه و بویراحمد» با سطح هشدار قرمز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.