کد خبر 88597
۱۳۹۴/۰۵/۲۴ ۱۵:۴۶

اعطای جایزه TWAS به دو جوان ایرانی

ساعت24-دو تن از برگزیدگان شانزدهمین جشنواره جوان خوارزمی موفق به دریافت جایزه TWAS (آکادمی علوم کشورهای درحال توسعه)، شدند.
به گزارش از روابط عمومی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران؛ مدیریت همکاری‌های بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران با هماهنگی با دفتر TWAS، موفق به دریافت جایزه بین‌المللی TWAS برای دو نفر از برگزیدگان شانزدهمین جشنواره جوان خوارزمی شد.


این طرح ‌ها از میان ۱۷ طرح برگزیده دانشجویی این دوره توانستند جوایز نقدی؛ آکادمی علوم کشورهای درحال توسعه (TWAS)؛ به مبلغ ۱۰۰۰ دلار را به خود اختصاص دهند.


فرهاد پناهی، رتبه دوم پژوهش‌های بنیادی با ارائه طرح «سنتز مواد آلی با استفاده از کاتالیزورها و بررسی خواص حسگری، نوری و بیولوژیکی» و سید اسماعیل حسینی، رتبه سوم پژوهش‌های بنیادی با ارائه طرح «تولید نوری نوسان مایکروویو با نویز فاز بسیار کم» موفق به دریافت این جوایز شدند.


سازمان TWAS بیش از ده سال است که یکی از حامیان اصلی جشنواره بین‌المللی خوارزمی به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک