به گزارش ایلنا، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در گفت‌وگو با پادکست «جو روگان» مدعی شد جفری اپستین با برخی جریان‌های موسوم به «دولت پنهان» در اسرائیل که گرایش‌های چپ‌گرا داشتند، در ارتباط بوده است.

ونس همچنین گفت اپستین در میان طیف‌های مختلف سیاسی آمریکا روابط گسترده‌ای داشت و شبکه ارتباطی او محدود به یک جریان سیاسی خاص نبود.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه افزود اپستین از روابط عمیقی با محافل سیاسی آمریکا و اسرائیل برخوردار بود و به گفته او، شواهد نشان می‌دهد وی با بالاترین سطوح دستگاه‌های اطلاعاتی دو کشور در ارتباط بوده است.

ونس همچنین اذعان کرد اپستین با سازمان اطلاعات و عملیات ویژه اسرائیل (موساد)، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و دیگر نهادهای موسوم به «دولت پنهان» ارتباط داشته است.

 

انتهای پیام/