باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی نوذرپور با اشاره به ضرورت به‌کارگیری روش‌های نوین در تأمین مالی پروژه‌های زیربنایی کشور اظهار داشت: امروز توسعه زیرساخت‌های عمومی دیگر تنها بر پایه اعتبارات دولتی پیش نمی‌رود و اتکا به ظرفیت‌های مردمی، خیرین، موقوفات عام‌المنفعه و دیگر منابع غیردولتی، به ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای شتاب‌بخشی به اجرای طرح‌های ملی تبدیل شده است.
وی افزود: در همین راستا، تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان مجری، موقوفه عام‌المنفعه و انجمن خیرین راه و ترابری به امضا رسید تا از ظرفیت ارزشمند این موقوفه در زمینه تأمین مالی، تجهیز و اجرای سه پروژه مهم ملی، شامل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار، بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی قوچان و مجتمع علمی، فرهنگی و ورزشی چابهار استفاده شود. این تفاهم‌نامه بستر بهره‌گیری از سهمی قابل‌توجه، اثرگذار و کارگشا را برای پیشبرد این طرح‌ها فراهم می‌سازد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه این تفاهم‌نامه فقط یک توافق اجرایی نیست، بلکه نشانه‌ای از رویکردی تازه در مدیریت منابع پروژه‌های عمرانی کشور به شمار می‌آید، تصریح کرد: سازمان مجری با جدیت، مسیر استفاده از ظرفیت مشارکت عمومی-خصوصی، خیرین، نهادهای عام‌المنفعه، مسئولیت‌های اجتماعی و سایر شیوه‌های نوین تأمین مالی را دنبال می‌کند تا در کنار اعتبارات عمومی، منابعی تازه و پایدار برای اجرای پروژه‌های ملی فراهم شود.
نوذرپور ادامه داد: این رویکرد، افزون بر تسریع در اجرای طرح‌ها، زمینه مشارکت مؤثر جامعه در توسعه زیرساخت‌های درمانی، آموزشی و خدماتی کشور را نیز مهیا می‌کند و می‌تواند به‌عنوان الگویی موفق برای پیشبرد سایر پروژه‌های ملی مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به نقش سازمان مجری در این تفاهم‌نامه گفت: بر اساس مفاد این توافق، سازمان مجری به‌عنوان مدیر طرح، مسئولیت هدایت یکپارچه پروژه‌ها را از مرحله مطالعات، طراحی و انتخاب عوامل اجرایی تا نظارت، کنترل کیفیت، مدیریت زمان و هزینه، تجهیز، راه‌اندازی و تحویل نهایی بر عهده خواهد داشت و همه مراحل اجرای پروژه‌ها در چارچوب قوانین و ضوابط فنی و با سازوکارهای نظارتی شفاف دنبال می‌شود.
مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی با بیان اینکه پیشرفت کشور نیازمند هم‌افزایی میان دولت، بخش غیردولتی و نهادهای عام‌المنفعه است، خاطرنشان کرد: سازمان مجری از هر ظرفیت قانونی برای جذب منابع تازه و تسریع در تکمیل پروژه‌های ساختمانی استقبال می‌کند و تفاهم‌نامه با موقوفه عام‌المنفعه، آغازگر همکاری‌های گسترده‌تر با نهادهای خیرخواه در مسیر توسعه زیرساخت‌های عمومی کشور خواهد بود. این همکاری با هدف بهره‌گیری از ظرفیت خیرین و موقوفات برای توسعه زیرساخت‌های درمانی و آموزشی و نیز تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های ملی شکل گرفته است.