به نقل از ایسنا، سردار رحمان علیدوست در تشریح این موضوع گفت: ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح نشان می‌دهد که مهلت رسیدگی به وضعیت فرزندی و همچنین چهار فرزند، تا پایان سال ۱۴۰۴ تعیین شده بود. با این حال، با توجه به درخواست سازمان و همچنین بخش مربوط به مشغولان واجد شرایط نیروهای مسلح، زمان استفاده از این خدمات تا انتهای سال ۱۴۰۷ تمدید گردیده است.

وی در ادامه افزود: بنابراین، کلیه افرادی که دست‌کم ۴۰ سال سن دارند و دارای سه فرزند هستند—چه شامل مشمولان غایب و چه غیرغایب—همچنین مشمولانی که چهار فرزند یا بیشتر دارند و این موضوع هیچ محدودیت سنی برای آنان در نظر گرفته نمی‌شود، قادر خواهند بود از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

رئیس سازمان نظام وظیفه فراجا ادامه داد: این گروه از افراد می‌توانند درخواست‌های خود را از مسیر دفاتر خدمات الکترونیک پلیس +۱۰ ثبت کنند تا همکاران ما در سراسر کشور، روند رسیدگی به درخواستشان را انجام دهند.

علیدوست همچنین تاکید کرد: مطابق تازه‌ترین داده‌هایی که از سامانه وظیفه عمومی دریافت شده، تاکنون بیش از ۱۹۰ هزار نفر موفق شده‌اند درخواست‌های خود را ثبت کنند.

انتهای پیام