فریبا گودرزی بیشینه و کمینه دمای امروز شهر تهران را به ترتیب ۱۰ و دو درجه سانتیگراد و بیشینه و کمینه دمای هوای فردا (چهارشنبه) را ۱۴ و پنج درجه سانتیگراد اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد که آسمان امروز استان تهران صاف تا نیمه ابری و در پاره ای از نقاط با غبار همراه خواهد بود.
گودرزی افزود: برای روز چهارشنبه (فردا) نیز آسمانی صاف در پاره ای نقاط غبار محلی و همراه با وزش باد در استان تهران پیش بیش بینی می شود.
وی در خصوص مقدار بارندگی های چند روز اخیر استان تهران نیز گفت: ایستگاه های ژئو فیزیک تهران با ۲۳ میلی متر و دماوند با شش میلی متر بیشترین و کمترین حجم بارندگی های استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته را داشتند.
کارشناس سازمان هواشناسی افزود: در این مدت حجم بارندگی ها در ایستگاه مهر آباد تهران ۱۳ میلی متر، شمیرانات ۲۲ میلی متر، آبعلی ۱۴میلی متر، چیتگر ۱۶ میلی متر، لواسان و شهریار۱۰ میلی متر و ورامین ۱۵ میلی متر گزارش شده است.
گودرزی گفت: آبعلی با شش درجه سانتیگراد زیر صفر و شهرستان ورامین با هشت درجه سانتیگراد بالای صفر سردترین و گرمترین نقاط استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
تهران گرم تر می شود
ساعت 24- کارشناس سازمان هواشناسی گفت: دمای هوای تهران طی سه روز آینده به طور میانگین سه تا چهار درجه سانتیگراد افزایش می یابد.
نظرات کاربران