کد خبر 508356

در سفر به کیش از این جاذبه ها دیدن کنید

رپورتاژ تبلیغی / جزیره کیش یکی از مهمترین و جذابترین مقاصد گردشگری ایران است که با مساحت کم جاهای دیدنی بسیار زیادی دارد.

اگر قصد سفر به کیش دارید خوب است که قبل از شروع سفر برای بازدید از جاذبه های کیش برنامه ریزی کنید. در این مطلب قصد داریم 10 جاذبه گردشگری کیش را به شما معرفی کنیم.

زیبایی ها و جاهای دیدنی کیش باعث شده اند که این جزیره لقب مروارید خلیج فارس را به خود اختصاص دهد. در این مطلب که به نوعی راهنمای سفر به کیش محسوب میشود، جاهای دیدنی کیش را به شما معرفی خواهیم کرد.

یکی از جذاب‌ترین جاهای دیدنی تور کیش سفر باتو ، بوستان آهوان است. این بوستان در واقع زمینی است به مساحت ۲ هکتار که تقریباً مشابه اکوسیستم طبیعی آهوها طراحی شده است. آهوها در این بوستان رها و آزاد هستند. این اتفاق خلاقانه دست کم دو مزیت دارد. یکی اینکه آهوها در کمال آسایش دارند در محیطی مناسب و مطابق با اکوسیستم طبیعی زندگی خود زندگی می‌کنند و از آن‌ها محافظت می‌شود و در خطر نیستند. دیگر اینکه گردشگران فرصتی می‌یابند تا از نزدیک آهوهای آزاد را ببینند که فرصتی بی‌نظیر و تکرار نشدنی است. البته لازم به ذکر است که حیوانات دیگری از قبیل شیر، روباه، شغال، میمون، گوزن و انواع پرندگان نیز در این بوستان حضور دارند. اما این حیوانات در قفس هستند. این بوستان در سال ۱۳۸۰ در انتهای خیابان فردوسی در جزیرۀ کیش راه اندازی شد.

جزیرۀ هندورابی Hendorabi Island

جزیرۀ هندورابی یکی از زیبا ترین و دلکش ترین جاهای دیدنی کیش است. این جزیرۀ زیبا و دیدنی فقط و فقط ۲۵ کیلومتر با کیش فاصله دارد. شما خیلی راحت و سریع می‌توانید به این جزیره برسید. این جزیره بسیار آرام است و تقریباً خالی از سکنه به نظر می‌رسد. همچنین این جزیره ساحلی آرام و دیدنی دارد که از شن و تخته سنگ های محلی تشکیل شده است.

کشتی یونانی

در سال 1345 کشتی «خولا اِف» در سواحل جنوب غربی کیش به گِل نشست. این کشتی در بریتانیا ساخته شده بود و در طول عمرش مالکان مختلفی داشت، اما آخرین مالک آن یک یونانی بود. تلاش های بسیاری برای نجات کشتی انجام شد که البته هیچکدام شان به نتیجه نرسیدند و کشتی در نهایت همان جا رها شد.

کشتی یونانی یکی از زیباترین جاهای دیدنی کیش است. این کشتی عظیم‌الجثه به ویژه هنگام غروب منظره عکاس پسندانه ای دارد و یکی از جاهای دیدنی کیش به حساب می آید و گردشگران زیادی برای دیدنش به این نقطه از جزیره می آیند.

درخت سبز کیش، قدیمی‌ترین و کهن‌سال‌ترین درخت لور یا انجیر همان انجیر معبد کیش است. قدمت این درخت، چیزی بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ سال تخمین زده شده است. این درخت در ابتدا چیزی جز یک تنه نیست اما بعد چنان رشد می‌کند، که چندین ساقه از آن به روی زمین معلق می‌شوند و پس از مدتی، شبیه یه یک فیلم سورئال به زمین فرو می‌روند و خود یک تنه جدید می‌سازند.

مردم محلی و مسافران، با گره زدن پاره‌های سبز به شاخه‌های درخت وجه اعجاب‌انگیز و افسانه‌ای این درخت را بیشتر کرده‌اند و هیبتی خیره‌کنند برای آن ساخته‌اند. ترکیب افسانه‌های محلی و زیبایی طبیعی این درخت، این مکان را تبدیل با یکی از جاهای دیدنی کیش کرده است.

آلاچیق‌ها و منقل‌هایی که برای رفاه حال مسافران در این محل ساخته شده است، یکی دیگر از عوامل جذب گردشگران کنجکاو است.

در نزدیکی همین محل، یک شربت‌خانه نسبتا قدیمی وجود دارد که می‌تواند بعد از بازدید از درخت اعجاب‌انگیز کیش، با نوشیدنی و دم‌نوش‌های سنتی خوشمزه، پذیرای شما باشد.

ایرانیان قدیم برای مقابله با بحران آب قنات حفر میکردند. قنات به چاهی عمودی میگویند که در سطحی شیب دار حفر میشود. کاریز یکی از جاهای دیدنی کیش نیز نمونه ای از قنات‌های قدیمی است که 2500 سال قدمت دارد. میتوانید در این تونل های زیرزمینی قدم بزنید و چگونگی سیستم قنات را از نزدیک ببینید.

طول این تونل ها به بیش از 8 کیلومتر میرسد و به همین‌خاطر وقتی در اینجا قدم میزنید، انگار در شهری زیرزمینی هستید. در این سازه باستانی برای جذب گردشگر غرفه های صنایع دستی و یک چایخانه سنتی نیز برپا شده است.