اکبر ترکان عصر امروز در جلسه شورای اداری استان ایلام که با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزرای نیرو و جهاد کشاورزی و برخی دیگر از مسئولان کشوری در حال برگزاری است، اظهار داشت: صادرات ایران به عراق ۱۰ میلیارد دلار بوده است.از این میزان صادرات یک میلیارد دلار از استان ایلام به عراق صادر شده است.

دبیر عالی شورای مناطق آزاد تجاری و صنعتی کشور عنوان کرد: باید باند مهران آسفالت شود و فرودگاه مهران نیز در آینده نزدیک افتتاح شود. از لحاظ باربری و کامیون ها باید مشکلات حل شود ما برآورد کردیم که با افتتاح پایانه مرزی مهران سالانه ۲۰ میلیارد دلار ظرفیت صادرات و واردات از این مرز وجود دارد.

ترکان خاطرنشان کرد: البته با امکانات موجود این امر محقق نخواهد شد و دولت و مسئولان استان با جدیت و تامین اعتبار به این امر مهم پیگیر باشند.


منبع: تسنيم