او درباره گردش مالی موسسه مصاف اظهار کرد: پولشویی آنقدر در این ایران وسیع و با ارقام بالاست که ارقام موسسه مصاف مقابل آن کوچک است. این کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه قانون مشخصی وجود ندارد که افراد را در قبال جابه‌جایی پولشان پاسخگو کند، درمورد ماجرای صدیقی و حوزه علمیه ازگل، تصریح کرد: در ایران امام جمعه تهران ملک به اسمش می‌شود و از آن ابراز بی‌اطلاعی می‌کند و کسی هم از او نمی‌پرسد چرا چنین اتفاقی افتاده است؟

کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه قانون مشخصی وجود ندارد که افراد را در قبال جابه‌جایی پولشان پاسخگو کند، درمورد ماجرای صدیقی و حوزه علمیه ازگل، تصریح کرد: در ایران امام جمعه تهران ملک به اسمش می‌شود و از آن ابراز بی‌اطلاعی می‌کند و کسی هم از او نمی‌پرسد چرا چنین اتفاقی افتاده است؟

سلطانی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی مقابل پولشویی کار خاصی نمی‌تواند انجام دهد، ادامه داد: بانک مرکزی می‌تواند حساب‌ها را در اختیار وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی قرار دهد؛ زیرا این بانک وظیفه قانونی ندارد که بتواند با پولشویی مقابله کند و این به عهده قوه قضاییه و وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان‌های ذی‌ربط است.

او با اشاره به اینکه بانک مرکزی تنها کاری می‌تواند انجام دهد این است که حساب‌ها را به سازمان‌های ذی‌ربط حواله دهد، خاطرنشان کرد: قانون دست‌وپای بانک مرکزی را بسته است، بانک مرکزی تنها کار مستقلی که می‌تواند انجام دهد این است که مانع پولشویی بانک‌ها، آن هم در اقلام کلان شود.

فرزین مدافع منافع چه کسانی است؟

شاید بانک مرکزی وظیفه مقابله با پولشویی و فرزین اختیارات قانونی برخورد با موسسه مصاف و شفاف‌سازی درآمدهای آن نداشته باشد، اما وظیفه دفاع از این موسسه را هم ندارد. فرزین در غائله مصاف تنها به انتشار اسناد محرمانه اشاره کرده و سخنی از ضرورت برخورد با پولشویی نگفته است که این خود نشان می‌دهد امیدی به شفافیت نیست و شفافیت تنها از رهگذر انتشار اسناد به صورت غیرقانونی ممکن است.