تینا مزدکی_به نظر می‌رسد شرکت اپل درصدد تغییر شیوه‌ی مرسوم خود در عرضه‌ی آیفون‌ها باشد و احتمالاً مدل معمولی آیفون ۱۸ را در سال جاری به بازار نرساند. براساس گزارشی جدید که از اظهارات غیرمستقیم یکی از تأمین‌کنندگان اپل استخراج شده، مدل استاندارد آیفون ۱۸ تا سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۷ معرفی نخواهد شد.

شرکت Pegatron، که از تأمین‌کنندگان اصلی اپل محسوب می‌شود، در جریان گزارش مالی سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۶ اعلام کرد که یکی از مشتریانش تمایل به تغییر در برنامه‌ی معمول ارسال گوشی‌های هوشمند خود دارد. گزارش اقتصادی از Economic Daily News نشان می‌دهد که این تغییر به برنامه‌ی تازه‌ی اپل برای معرفی نسل بعدی آیفون مرتبط است.

در این گزارش آمده است که اپل در سپتامبر ۲۰۲۶ به معرفی مدل‌های آیفون ۱۸ پرو، آیفون ۱۸ پرومکس و آیفون تاشو جدید که ممکن است آیفون اولترا نامیده شود، خواهد پرداخت؛ در حالیکه مدل استاندارد آیفون ۱۸ تا سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۷ به بازار عرضه نخواهد شد.

این اقدام تغییر چشمگیری در استراتژی اپل به شمار می‌رود؛ زیرا از مدل‌های آیفون ۱۱ تا ۱۷، تمامی نسخه‌های استاندارد، Pro و Pro Max در ماه سپتامبر و به‌طور هم‌زمان معرفی شده‌اند.

افزایش تدریجی عرضه آیفون ۱۸ توسط اپل

ادعای تغییر در زمان‌بندی عرضه آیفون ۱۸ ایده‌ای تازه نیست و در طول یک سال گذشته، شایعات متعددی در این خصوص منتشر شده است.

مینگ‌چی کو، تحلیلگر سرشناس در زنجیره تأمین اپل، قبلاً اعلام کرده بود که ممکن است عرضه مدل استاندارد آیفون ۱۸ به بهار ۲۰۲۷ موکول شود. Wayne Ma، خبرنگار سابق The Information، نیز گزارشی مشابه انتشار داده بود.

در ماه ژوئن سال جاری، شرکت Largan Precision، یکی دیگر از تأمین‌کنندگان اپل، به‌طور غیرمستقیم اشاره‌ای به تغییر در روال عرضه‌ی مدل‌های جدید آیفون کرده بود.

اکنون اظهارات Pegatron بار دیگر احتمال تحقق این استراتژی را تقویت کرده است.

براساس اطلاعات کنونی، به نظر می‌رسد اپل تصمیم دارد تا نسل آینده‌ی آیفون‌ها را در دو مرحله مختلف وارد بازار کند. در مرحله اولیه، مدل‌های با قیمت بالاتر در پاییز ۲۰۲۶ به بازار خواهند آمد و مدل‌های معمولی یا ارزان‌تر چند ماه بعد عرضه خواهند شد.

مدل استاندارد آیفون ۱۸ تنها محصولی نیست که باید تا سال آینده منتظر آن باشیم.

گزارش‌های موجود حاکی از آن است که آیفون ۱۸e و نسل دوم آیفون ایر نیز در حدود مارس ۲۰۲۷ به بازار معرفی خواهند شد.

به‌طور کلی، انتظار می‌رود تا پایان مارس ۲۰۲۷، شش مدل جدید از خانواده آیفون در دسترس قرار گیرد؛ شامل آیفون ۱۸ پرو، ۱۸ پرومکس و آیفون اولترا در سپتامبر ۲۰۲۶ و آیفون ۱۸ معمولی، ۱۸e و آیفون ایر ۲ در مارس ۲۰۲۷.

از میان این مدل‌ها، آیفون اولترا احتمالاً به‌عنوان مهم‌ترین معرفی اپل در نیمه دوم سال به حساب می‌آید؛ زیرا این دستگاه به‌عنوان یک گوشی تاشو پیش ساخته خواهد شد و می‌تواند ورود اپل به بازار گوشی‌های هوشمند تاشو باشد.

دلایل تغییر برنامه‌ریزی اپل برای عرضه آیفون

منبع اصلی این گزارش دلیلی شفاف برای تصمیم اپل ارائه نکرده و از این رو نمی‌توان به‌طور قطعی درباره علت تقسیم عرضه آیفون‌های جدید به دو مرحله صحبت کرد.

با این وجود، نتیجه چنین تغییری می‌تواند این باشد که اپل بتواند محصولات لوکس و رده‌بالای خود را در پاییز، هنگامی که معمولاً بیشترین تمرکز بازار بر روی آیفون‌های جدید است، ارائه دهد و مدل‌های دیگر را چند ماه بعد در دسترس مصرف‌کنندگان قرار دهد.

در این شرایط، پاییز ۲۰۲۶ برای علاقه‌مندان به محصولات پیشرفته‌ی اپل از اهمیت خاصی برخوردار خواهد بود؛ چراکه آیفون ۱۸ پرو، آیفون ۱۸ پرو مکس و آیفون تاشوی احتمالی همگی در یک بازه زمانی معرفی خواهند شد.

البته اپل هنوز به‌طور رسمی این برنامه را تأیید نکرده و تاریخ‌های ذکر شده براساس گزارش‌های زنجیره تأمین و اطلاعات منتشر شده از منابع غیررسمی هستند.

منبع: macrumors

۵۸۳۲۳

کد مطلب 2259896