به نقل از خبرآنلاین، شبکه نیوزمکس اعلام کرد که وزیر دفاع آمریکا، بدون ارائه پاسخی صریح به گزارش‌های پیرامون کمبود مواد غذایی، آلودگی منابع آب شرب و کاهش شدید سلامت روان پرسنل ناو لینکلن، بر این نکته تأکید کرده است که از تمامی امکانات موجود برای کمک به فرماندهان استفاده شده است. در این راستا هفته گذشته، خانواده‌های ملوانان این ناو به مقامات نیروی دریایی اعلام کردند که در ماه‌های اخیر چندین ملوان به خودکشی دست زده‌اند یا اقدام به پرتاب خود به دریا کرده‌اند؛ در حالی که مقامات نیروی دریایی آمریکا به تکذیب افزایش این موارد پرداخته‌اند.

دریانوردی مداوم به مدت ۲۵۰ روز و ۴۰ روز درگیری مستقیم در جنگ با ایران

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن که دارای حدود ۵ هزار نیروی انسانی است، اکنون از مرز ۲۵۰ روز دریانوردی مستمر گذشته و حداقل ۴۰ روز را در عملیات جنگی مستقیم در چارچوب جنگ با ایران تجربه کرده است. این ناو که در ماه نوامبر از سان‌دیه‌گو به راه افتاده بود، در ماه ژانویه مسیر خود را از اقیانوس آرام به سمت خاورمیانه تغییر داد. با وجود برنامه‌ریزی برای بازگشت این ناو به آمریکا در ماه مه، پنتاگون تاکنون هیچ تاریخ مشخصی برای بازگشت آن اعلام نکرده است.

خشم نمایندگان کنگره و انتقاد از بی‌توجهی ترامپ به جان نظامیان

طولانی شدن غیرطبیعی این ماموریت موجب واکنش شدید نمایندگان کنگره شده است. سناتور ریچارد بلومنتال در نامه‌ای به هگست و سرپرست نیروی دریایی، نسبت به عادی شدن «ماموریت‌های فرسایشی و بی‌پایان» در نیروی دریایی ابراز نگرانی کرد. همچنین سناتور روبن گالیگو، با انتقاد از دونالد ترامپ، اشاره کرد: «برای همه واضح است که ترامپ که خود از خدمت سربازی فرار کرده، کوچک‌ترین توجه‌ای به سلامت و امنیت نیروهای نظامی ندارد.» او خواهان اعزام فوری یک هیئت دوحزبی از کنگره برای بازرسی وضعیت ناو لینکلن شد.

۴۲/۴۲