فرارو- یک خبرگزاری آمریکایی در گزارشی اعلام کرد که یک ملوان دیگر از ناوگروه ضربتی ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن در بهار گذشته به داخل دریا افتاده است. این حادثه چند ماه پیش از واقعه‌ای رخ داده که در اوایل اوت، یک ملوان در مجاورت این ناو هواپیمابر به آب پریده بود.

به نقل از فرارو و سی‌ان‌ان، این واقعه در تاریخ ۱۲ آوریل و در حالی روی داده که ناوگروه آبراهام لینکلن در منطقه خاورمیانه استقرار داشته است. طبق اظهارات یکی از ملوانان این ناو و دو مقام آمریکایی، ملوان آسیب‌دیده در ناوشکن «یو‌اس‌اس فرانک ای. پترسون جونیور» فعالیت داشته که بخشی از گروه ضربت ناو لینکلن به شمار می‌رود.

براساس این گزارش، این ملوان بعد از افتادن به آب نجات پیدا کرده و به ناو آبراهام لینکلن منتقل شد تا تحت مراقبت‌های پزشکی اولیه قرار گیرد. پس از آن، او برای ادامه درمان و مراقبت‌های لازم، از ناو هواپیمابر خارج گردید.

هنوز مشخص نیست که این ملوان به طور اتفاقی به آب افتاده یا اینکه عمداً اقدام به انجام این کار کرده است. این واقعه، نخستین مورد تایید شده از سقوط یک ملوان از دیگر کشتی‌های حاضر در گروه ضربت ناو آبراهام لینکلن محسوب می‌شود.

سی‌ان‌ان پیشتر گزارش کرده بود که در اوایل ماه اوت، یک ملوان به دلیل مسائل مرتبط با سلامت روان خود، در نزدیکی ناو آبراهام لینکلن به آب پریده است.

یکی از ملوانان ناو لینکلن که شاهد این حادثه بوده، گفت که به چشم خود مشاهده کرده که ملوان مورد نظر در حال دویدن و پریدن از پایین بوده است.

به گفته این ملوان، شخص مذکور بعد از ورود به آب، جلیقه نجات و چکمه‌های خود را از تن خارج کرده است.

ملوانان ممکن است به دلایل مختلف به صورت تصادفی به دریا بیفتند و نیروهای مستقر در کشتی‌های نظامی نیز ممکن است با چالش‌های مرتبط با سلامت روان دست و پنجه نرم کنند. نیروی دریایی آمریکا همچنین به شکل منظم تمرینات نجات از آب را برای مقابله با چنین حوادثی انجام می‌دهد.

با این وجود، یک مقام نیروی دریایی آمریکا، وجود بحران گسترده سلامت روان در این ناو را رد کرد و اظهار داشت که در کشتی هیچ نشانه قابل توجهی از افکار یا اقدام به خودکشی مشاهده نشده است.

سی‌ان‌ان اعلام کرد برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد حادثه مربوط به ملوان ناوگروه آبراهام لینکلن با نیروی دریایی آمریکا و فرماندهی مرکزی این کشور تماس گرفته، اما پیش از انتشار گزارش پاسخی دریافت نکرده است.