کد خبر 671642
۱۴۰۵/۰۵/۲۲ ۱۹:۴۷

جایگزینی برای آبراهام لینکلن در مسیر خاورمیانه

ساعت 24 - ایالات متحده در حال تجهیز ناو «جورج واشنگتن» به منظور جانشینی ناو «آبراهام لينکلن» است؛ مأموریتی که به دلیل طولانی بودن آن، نگرانی‌هایی را در مورد وضعیت کارکنان خدمه به وجود آورده است.
جایگزین آبراهام لینکلن در راه خاورمیانه

فرارو- ایالات متحده در حال آماده‌سازی ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» برای اعزام به خاورمیانه است تا جانشین «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» گردد.

به نقل از فرارو و با استناد به وال‌استریت ژورنال، این تبدیل بخشی از برنامه‌ای است که از قبل برای چرخش ناوهای هواپیمابر آمریکایی تنظیم شده و مقامات آمریکایی تصریح کرده‌اند که این برنامه قبل از بروز نگرانی‌ها در مورد وضعیت خدمه لینکلن طراحی گردیده است.

«آبراهام لینکلن» از نوامبر سال گذشته در حال انجام ماموریت است و بعد از انتقال به خاورمیانه در ژانویه، نقش موثری در عملیات نظامی ایالات متحده علیه ایران و همچنین محاصره بنادر ایران ایفا کرده است. این ناو در حال حاضر بیش از ۲۵۰ روز است که در میدان عمل قرار دارد و بیش از ۲۰۰ روز بدون توقف در بندر بوده که رکوردی بی‌سابقه برای یک ناو هواپیمابر آمریکایی به شمار می‌آید.

طولانی شدن این مأموریت موجب نگرانی برخی از نمایندگان کنگره نسبت به شرایط زندگی و وضعیت روحی خدمه شده است. گزارش‌هایی از کمبود برخی اقلام ضروری، مشکلات آب و لوله‌کشی، اختلال در دریافت مرسولات و وخامت وضعیت سلامت روان ملوانان منتشر شده و قانون‌گذاران خواستار توضیح وزارت دفاع در خصوص چگونگی حمایت از خدمه شده‌اند.

«جورج واشنگتن» که در ژاپن مستقر است، اخیراً در اقیانوس آرام فعالیت‌های خود را ادامه داده و این هفته همراه با چندین ناوشکن مجهز به موشک هدایت‌شونده از تنگه مالاکا عبور کرده است. اعزام این ناو به خاورمیانه در شرایطی صورت می‌گیرد که حضور دریایی ایالات متحده در منطقه همچنان تحت تأثیر تنش‌های نظامی موجود با ایران قرار دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.