بر اساس گزارش خبرآنلاین و به نقل از روزنامه ایران، اعضای تیم کارآگاهی اداره یکم پلیس پایتخت به تحقیق پرداختند. در بررسی‌های اولیه از مالباخته‌ها که خواهرانی بودند، مشخص شد: «من و دوستم فرزانه که هم باشگاهیم، قرار بود با هم ملاقات کنیم و در حالی که ما سه نفر در خودرویمان در محدوده شهرک غرب نشسته بودیم، ناگهان زنی ناشناس با لباسی مشکی و صورت پوشیده با ماسک به سمت ما آمد. او به طرز تهدیدآمیزی درب عقب سمت راننده را باز کرد و با سلاح به داخل خودرو حمله ور شد و بعد از دزدیدن طلاها و دو گوشی آیفون ما، از محل متواری شد.»

کارآگاهان پس از انجام تحقیقات میدانی و بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته متوجه شدند که سارق پیش از وقوع این حادثه با یک دستگاه خودروی رانا به محل آمده و پس از پیاده شدن به سمت خودروی مالباخته‌ها حرکت کرده است. تصاویر نشان می‌دهد که فرزانه چند لحظه قبل از ورود به خودرو با متهم در حال گفتگو بوده است. در نتیجه، فرزانه تحت بازداشت قرار گرفت و پس از صحبت‌های متناقض، به اعترافاتی دست زد و هویت سارق را افشا کرد.

متهم در زمان دستگیری گفت: «فرزانه یکی از دوستان خانوادگی ماست و به‌طور گهگاهی به ما کمک مالی می‌کرد. مدتی پیش به من مراجعه کرد و از من خواست تا از این دو خواهر سرقت کنم. در روز حادثه طبق نقشه‌ای که طراحی کرده بودیم، به محل رفتیم و من با یک سلاح به داخل خودروی آنها رفتم. البته این سلاح فقط یک نوع فندک بود که به شکل کلت شبیه‌سازی شده بود.»
فرزانه نیز درباره انگیزه‌اش از دخالت در این موضوع بیان کرد: «می‌خواستم از آنها انتقام بگیرم. من در باشگاه با این خواهران آشنا شدم. گاهی که پسرم برای بردن من به خانه می‌آمد، با این دو خواهر ارتباط داشتم که به شدت با این موضوع مخالف بودم. به همین خاطر، دوستم را برای انجام این سرقت به کار گرفتم تا طلاها و گوشی‌هایشان را دزدیده و درس عبرتی برایشان باشد تا از پسرم دست بردارند.»

17302