بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، باشگاه مس شهر بابک پس از برگزاری دیدار اول خود در مقابل استقلال، نسبت به وجود یاسر آسانی در ترکیب آبی‌پوشان اعتراض نموده و به‌طور رسمی شکایت خود را به سازمان لیگ و کمیته انضباطی ارسال کرده است.

طبق اطلاعات دریافتی از تسنیم، پرونده این شکایت که شامل ادعای باشگاه مس شهر بابک علیه استقلال و یاسر آسانی است، شب گذشته (دوشنبه) به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال منتقل شده است، اما نواقصی در این پرونده وجود دارد که باشگاه مس باید مراحل اداری لازم را طی کند.

به‌نظر می‌رسد باشگاه مس شهر بابک مدارک و مستندات خاصی در این پرونده شکایت ارائه نکرده و صرفاً در ادعای خود علیه باشگاه استقلال عنوان غیرقانونی بودن حضور یاسر آسانی در میدان مسابقه را مطرح کرده است.

به احتمال زیاد، کمیته انضباطی در جلسه آتی خود به بررسی این پرونده خواهد پرداخت و در مرحله اول از هر دو باشگاه درخواست می‌کند تا لوایح و مدارک و مستندات خود را به این کمیته ارسال کنند؛ در ادامه نیز از سازمان لیگ و به‌طور ممکن از فیفا استعلاماتی گرفته خواهد شد.

257 251