واکنش جذاب یاسر آسانی نسبت به شکایت باشگاه مس شهر بابک +عکس
چند دقیقه پس از ثبت پیروزی قاطع چهار بر صفر استقلال مقابل مس شهر بابک در آغاز فصل جدید، تیم میهمان ادعا کرد که حضور یاسر آسانی در ترکیب استقلال غیرقانونی بوده و باید این بازی با نتیجه سه بر صفر به نفع آنها اعلام شود.
فوراً پس از آنکه مدیران باشگاه مس این ادعا را مطرح کردند، یاسر با منتشر کردن عکسی از شادیاش در استوری، به این شکایت پاسخ کنایهآمیزی داد. تصویری که به وضوح در فضای مجازی بین هواداران استقلال مورد توجه قرار گرفت و آنها آن را نشانهای از پیروزی یاسر قلمداد کردند.
باشگاه استقلال به تازگی اعلام کرد که بر اساس متنی که منتشر کرده، فیفا در پاسخ به استعلام آنها تصریح کرده که با توجه به اینکه یاسر آسانی قراردادش را به طور رسمی با استقلال فسخ نکرده و این موضوع را به اطلاع فدراسیون جهانی فوتبال و فدراسیون فوتبال ایران نرسانده، او کماکان به عنوان بازیکن استقلال شناخته میشود و مانعی برای حضور در این تیم نخواهد داشت و به همین علت نیز سازمان لیگ کارت بازی برایش صادر کرده است.
بیشتر بخوانید: کریخوانی خانوادگی یاسر آسانی پس از کسب اولین پیروزی +عکس
