محمد اله‌داد در مصاحبه‌ای با ایسنا به بیان کشف ۶۰ دستگاه از تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز در یکی از شهرهای جنوبی کشور پرداخت. او توضیح داد که در حین عملیات شناسایی و جمع‌آوری این تجهیزات از یک واحد مسکونی، حاضرین در محل به گروگان‌گیری دادستان و مسؤولان اداره برق دست زدند.

وی در ادامه عنوان کرد: طبق گزارش‌های اولیه، متخلفان پس از انجام این اقدام، تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز و تعدادی دیگر از اقلام قاچاق موجود در محل را به آتش کشیده و از منطقه متواری شدند.

مدیرعامل شرکت توانیر با تاکید بر اینکه نبرد علیه استخراج غیرمجاز رمزارز و سوءاستفاده از شبکه برق با قدرت ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم برای شناسایی و دستگیری افراد متخلف و بررسی زوایای مختلف این حادثه از طریق ارگان‌های انتظامی و قضایی در حال انجام است.

اله‌داد افزود: اقدام علیه مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز، علاوه بر حفظ حقوق عمومی و جلوگیری از مصرف غیرقانونی برق، به منظور پایداری شبکه و جلوگیری از تضییع حقوق سایر مشترکان انجام می‌شود.

انتهای پیام