پوریا شهرآبادی در مدت زمان کوتاهی موفق شد نخستین گل با ارزشش را در پیراهن پرسپولیس به ثبت برساند؛ او در چهارشنبه گذشته در دومین بازی‌اش برای سرخ‌پوشان، با بهره‌گیری از یک پاس فوق‌العاده از بیفوما دروازه استقلال خوزستان را گشود و شب خاطره‌انگیزی را در دوران کوتاه فوتبالش رقم زد.

نکته جالب این است که این گل در همان ورزشگاهی به ثمر رسید که قبلاً نیز برای او خاطرات خوشی را به ارمغان آورده بود. ۲۳۵ روز پیش، شهرقدس شاهد گل تعیین‌کننده او به استقلال از سوی گل‌گهر بود و حالا این بازیکن جوان دوباره در همین مکان موفق به گلزنی شده است؛ این‌بار با پیراهن پرسپولیس.

شهرآبادی که دوران فوتبالش را در آکادمی استقلال سپری کرده بود، اکنون به انتخابی متفاوت روی آورده و پیراهن رقیب دیرینه آبی‌ها را بر تن کرده است. او در دومین بازی‌اش برای پرسپولیس به خوبی نشان داد که می‌تواند یکی از استعدادهای باارزش مهدی تارتار محسوب شود.

اتفاق جالب دیگری هم به این داستان افزوده می‌شود؛ از ترکیب تارتار در دیدار گل‌گهر و استقلال در شهرقدس، هم‌اکنون پنج بازیکن در پرسپولیس حضور دارند و ۲۳۵ روز پس از آن، این‌بار با پیراهن سرخ توانستند استقلال خوزستان را شکست دهند.

اما برای شهرآبادی، مهم‌ترین نکته آغاز جدیدی است که می‌تواند نقطه عطفی در مسیر حرفه‌ایش با پرسپولیس باشد؛ آغاز دوباره‌ای که در شهرقدس رقم خورده و به نظر می‌رسد برای او بسیار خوش‌یمن است!

بیشتر بخوانید: سیدجلال حسینی در آستانه بازگشت به پرسپولیس